Ana SayfaModaKNITSS'ten Doğaya Dönüş Çağrısı ‘Serene Koleksiyonu’

KNITSS’ten Doğaya Dönüş Çağrısı ‘Serene Koleksiyonu’

KNITSS Sonbahar-Kış Serene koleksiyonu, sezonun öne çıkan renklerinde sade ama iddialı, enerjik ve  dinamik, zarif olduğu kadar hassas dokunuşlarla öne çıkıyor. Dökümlü silüetler, ince dokular ve dekoratif dikişler, zanaatkar bir el işçiliğiyle sunuluyor. Ekru, camel, bej ve griden, şeftali, limon, leylak gibi feminen pastellere, fuşya, petrol, tarçının güçlü ve canlı tonlarına uzanan renk paleti, kadınların ruh hallerine eşlik ediyor. Maxi elbise ve etekler, onlarla kombinlenecek hırkalar, dar ve bol paçalarıyla farklı kesimlerde pantolonlar, V, bisiklet, polo yakalı kazak ve bluzlar, kadınların gardıroplarına doğanın izlerini taşıyor.
 
KNITSS Triko Loungewear koleksiyonu ise; enerjik ve aynı zamanda konforlu giyimi destekleyen KNITSS kadınları için vazgeçilmez oluyor. Soft renkleri ve %100 natürel merino yünü ve kaşmir içeriği ile ön plana çıkan bu koleksiyon evde triko şıklığı sunuyor.
 
Bir tasarımın kendisi kadar ürünün kullanım süresinin öneminin de altını çizen KNITSS, koleksiyonlarını üretirken kullandığı yüksek kaliteli malzemelerle ürünün uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanılmasını hedefliyor. Marka, hızlı modaya karşı bir farkındalık yaratıyor.

  
 
Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.
 
 
Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyen; hayatın akışında kendini keşfetme, kendine zaman ayırma ve kendi olma yolculuklarında kadınlara eşlik eden KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Ankara Armada AVM mağazaları ve çok yeni açılan Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde sizleri bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI