Ana SayfaYaşamKoç Üniversitesi bahar şenliği

Koç Üniversitesi bahar şenliği

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün hayata geçirdiği Bahar Şenliği, 5 Mayıs 2012 Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü’nde düzenlendi. Ünlü şarkıcılar, gruplar ve DJ’lerin sahne aldığı, sabahın ilk ışıklarına kadar süren festivalde, eğlenceli outdoor oyunlarıyla ödüllü yarışmalar da düzenlendi.

Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, Türkiye’nin en iyi rock gruplarından olan Gripin’i ağırladı. Sahne şovları ve esprili tavırları ile sempati toplayan Gripin, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Koç Üniversitesi`nin Bahar Şenliği kutlamalarında sahneye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarıyla festival katılımcılarını coşturdu. Müzik kalitesini sahne enerjisiyle birleştirerek renkli ve özel bir repertuar hazırlayan Yener konserinde öğrenciler gönüllerince eğlendi.
Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlayan Sezen Aksu, sahne şovu ve etkileyici sesiyle gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Binlerce gencin katıldığı bahar şenliğinde katılımcılar Sezen Aksu’nun şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. 

Öğle saatlerinde başlayan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği’nde, Kenan Doğulu hayranlarıyla buluştu. Şenlik, Doğulu konseri ile sona erdi. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI