Ana SayfaGüzellikKoleston`dan manyetik kahverengiler

Koleston`dan manyetik kahverengiler

Koleston’un “Manyetik Kahverengi Koleksiyonu”, sezonun trend rengi kahvenin dört farklı tonunu kadınların beğenisine sunuyor: “Çekici Bakır”, “Büyüleyici Kahve”, “Gözalıcı Maun” ve “Ayışığı Kahvesi”… 

Boyalı saçlar uzmanı Koleston, kadınların beklentilerini ve global trendleri gözlemleyerek saç boyası dünyasında yeniliklerin önünü açmaya devam ediyor. Koleston, sezonun trend rengi kahverenginin 4 farklı tonundan oluşan “Manyetik Kahverengi Koleksiyonu”nu Türk kadınlarının beğenisine sunuyor.  

Koleston “Manyetik Kahverengi Koleksiyonu” ile, her ten ve göz rengine uyum sağlayacak kahvenin dört farklı tonundan biri mutlaka sizin için: “Çekici Bakır”, “Büyüleyici Kahve”, “Gözalıcı Maun” ve “Ayışığı Kahvesi”…Siz de kendi kahvenizi seçin ve büyüleyin! 

“Manyetik Kahverengi Koleksiyonu”ndaki Koleston’un çift etkili formülü, önce saçınızın derinliklerine işliyor, sonrasında ise her bir saç telinizi kaplayarak zengin ve yoğun kahverengi tonlarının güzelliğini yaşamanızı sağlıyor. Boya ve bakımın mükemmel dengesini sunan Koleston, yaz aylarında güneş, kum ve sıcaklar yüzünden yıpranan saçlara boyama sırasında içerdiği bakımla doğal ışıltısını geri kazandırıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI