Ana SayfaGüzellikKoltuk Altı Kararmasına Etkin Bakım: Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant

Koltuk Altı Kararmasına Etkin Bakım: Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant

Epilasyon, ağda, cımbız ve jilet kullanımının neden olduğu tahriş ve özellikle hamilelik döneminde yaşanan hormonal değişiklikler sonucu koltuk altında oluşan ton farklılıkları, kadınların başlıca cilt problemleri arasında yer alıyor. Öyle ki dünyada her 10 kadından 4’ü koltuk altı kararması nedeniyle özgüven sorunu yaşıyor. Koltuk altı kararmasını aşmak için kadınlar pek çok yöntem deneseler de onları mutlu edecek bir çözüm bulduklarını söylemek zor. Dove, kadınların yaşadıkları koltuk altı kararmasına etkin bir bakım olarak Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant’ı tüketiciler ile buluşturuyor.

Dove #AramayaSon, kadınlar #AradığımıBuldum diyor!
Nisan ayı itibariyle Dove antiperspirant deodorant portföyüne eklenen Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant, 14 gün düzenli kullanımla koltuk altı kararmalarının ve koltuk altında oluşan ton farklılıklarının gözle görülür biçimde giderilmesine yardımcı oluyor. Bu yeni deodorantı ile Dove, koltuk altı kararması problemi yaşayan kadınlara #AramayaSon derken, koltuk altı kararmasını deneyimleyen kadınlar ise Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant ile  #AradığımıBuldum diyor.

 ¼ nemlendirici kremi ile üstün bakım
Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant, koltuk altı için üstün bir cilt bakımı sunuyor. Sadece koltuk altı kararmalarının giderilmesine yardımcı olmakla kalmıyor, içeriğindeki ¼ nemlendirici krem ile cilde bakım yaparken, kalendula özünün besleyici etkisiyle cildi tazeliyor ve canlandırıyor. Dove Even Tone ayrıca, antiperspirant özelliği ile 48 saat boyunca ter ve kötü kokulara karşı da koruma sağlıyor.  
 
 
%0 alkol, paraben, sülfat
Dove Even Tone Antiperspirant Deodorant’ın özellikleri bu kadarla da sınırlı değil. Üstün bir cilt bakımı sunan, terlemeye ve kötü kokulara karşı 48 saat boyunca koruma sağlayan ve koltuk altında oluşan ton farklılıklarının etkin bir şekilde giderilmesine yardımcı olan Dove’un bu yeni antiperspirant deodorantı alkol, paraben ve sülfat içermiyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI