Ana SayfaYaşamKöpeklere özel kanal Dog TV

Köpeklere özel kanal Dog TV

Çalışan köpek sahiplerini sevindirecek bir haberimiz var. Evde yalnız kalan köpekler için özel bir televizyon kanalı yayına girdi. Tüm dünyada internetten izlenebilen Dog TV 24 saat boyunca köpeklere özel yayın yapıyor. Bu yayınlar süresince sakinleştirici seslerin yayınlandığı özel rahatlama programlarının yanı sıra, Dog TV stimülasyon programları da yayınlanıyor. 

Her gün 24 saat yayın yapacak kanalın program içerikleri köpek psikoloji uzmanlarından oluşan özel bir ekip tarafından belirleniyor. Dog TV köpeği olan ve çalışan insanlar için harika bir gelişme. Evde yalnız kalıp korkan, sinirlenen ve bunalıma giren köpeklere yayın yapacak olan bu kanal sayesinde minik dostlarınız siz işteyken evde daha mutlu olacaklar.

`Köpekler televizyon izler mi ki?` diye soranlara ise kanal yöneticileri Youtube`da olan videoları örnek gösteriyor. Youtube`da köpeklerin televizyon izledikleri, duydukları seslere ve görüntülere tepki verdiklerini kanıtlayan 5 binden fazla video var. Televizyonun yöneticisi Gilad Neumann ise Dog Tv`yi şu sözlerle anlatıyor: `Biz mükemmel köpek bakıcısıyarattık. Bu sayede artık köpek sahipleri minik dostlarını vicdan azabı çekmeden evde yalnız bırakabilecek ve köpekler de yalnızlık kaygısı yaşamadan evde günler geçirebilecek.` 

Dog TV`yi internet üzerinden izleyebilmek için aylık veya senelik ücret ödemeniz gerekiyor. 1 aylık izleme paketi 9.99 dolar (yaklaşık 19 TL), 3 aylık 24.99 dolar (yaklaşık 48 TL), 1 senelik ise 69.99 dolar (yaklaşık 135TL). Dünyanın ilk köpek televizyonu Dog TV`yi incelemek ve izlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI