Ana SayfaGüzellikKore Kırmızı Dağ Ginsengi

Kore Kırmızı Dağ Ginsengi

Ginseng, Uzakdoğu’da 2000 yıldır şifa dağıtan bitki olarak kullanılıyor. Birçok farklı türü arasında üstün hücre yapıcı özelliği ile öne çıkan Kore Kırmızı Dağ Ginsengi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Koreli Prof. Dr. Sung Ho Son yaptığı araştırmalar sonucu üretimini gerçekleştirdiği Kore Kırmızı Dağ Ginsengi’ni pratik biçimde alınması için şurup ve tablet şeklinde sunuyor. 

Petra’nın 200’e yakın ürün çeşidinden biri olan Kore Kırmızı Dağ Ginsengi, bağışıklık sistemini güçlendiren, vücudun işleyişini düzenleyen, insana enerji veren ve afrodizyak etkisiyle artık ülkemizde de sağlık dağıtıyor.
Kore’de dağlardan toplanan ve üretim aşamasından geçirilip şurup ve tablet haline getirilen Ginseng kökü, içerisindeki ginsenoit ve saponinmaddesi sayesinde üstün bir hücre yapıcı olarak birçok fayda sunuyor. Kanserin yayılmasını azaltan, sinir sistemini koruyan, kan yapıcı özelliği bulunan, mideyi düzenleyip akciğeri güçlendiren özellikleri bulunuyor. Prof. Dr. Sung Ho Son kendi laboratuarında titiz araştırmalar sonucunda elde ettiği deneyimi sayesinde bu bitkiyi herkesin kullanımına sunuyor.
Hem şurup hem tablet olarak sunulan mucize bitki önemli bir besin takviyesi olarak sağlıklı bir yaşam vaat ediyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI