Ana SayfaMagazinKraliçe Elizabeth Hastaneye Kaldırıldı

Kraliçe Elizabeth Hastaneye Kaldırıldı

Kraliçe, Kuzey İrlanda ziyaretini iptal ettikten sonra geceyi hastanede geçirdi. Buckingham Sarayı, doktorların birkaç gün dinlenmesini tavsiye ettikten sonra II. Elizabeth’in Windsor’a geri döndüğünü söyledi. Geçen hafta, Kraliyet İngiliz Lejyonu’nun yüzüncü yıl dönümü için düzenlenen bir törende ilk kez büyük bir halka açık etkinlikte baston kullandığı görülmüştü.

95 yaşındaki Kraliçe, iki günlük bir geziye katılacaktı fakat doktorlar Windsor Kalesi’nde birkaç gün dinlenmesi gerektiğini söyledi. Ancak daha sonra “ön incelemeler” için hastaneye kaldırıldı. Perşembe günü Windsor’a döndü.

Kraliçe, Londra’nın merkezindeki King Edward VII’nin özel hastanesinde kaldı. Hastaneye kabulünün koronavirüs ile ilgili olmadığı anlaşılırken, gastroenterit tedavisi gören Kraliçe Elizabeth 2013 senesinden bu yana ilk defa hastaneye yattı.

Saraya yakın bir kaynak, kendisine yardım eden sağlık ekibinin “temkinli” yaklaştığını söyledi. Perşembe öğleden sonra Kraliçe’nin “hafif işler” yapmaya devam ettiğini eklendi. Çarşamba günü Kuzey İrlanda’ya gidemediği için hayal kırıklığına uğradığı ve doktorlarının tavsiyelerine isteksizce kulak verdiği söylendi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI