Ana SayfaDüğünKraliyet`in resmi nişan fotoğrafları!

Kraliyet`in resmi nişan fotoğrafları!

Bir kaç gün önce kraliyet nişanının resmi fotoğraf çekimi için moda fotoğrafçısı Mario Testino ile anlaşıldı. Çekilen fotoğraflardan yanlızca iki tanesi (bir resmi ve bir gündelik) basına verildi.

İngiliz People dergisine göre çekim öncesi Testino`nun makyözü ordaa olmasına rağmen, Kate Middleton makyajını kendi yaptı. Saçı ise her zamanki kuaförü James Pryce tarafından yapıldı.

Resmi karede(aşağıdaki) Kate beyaz bir Reiss marka elbise giyerken, Prens William Turnbull ve Asser marka takım elbise giydi. İkinci fotoğrafta ise günlük kıyafetlerle görünen Prens William tercihini Turnbell ve Asser marka bir gömlek üzeri Brunello Cucinelli marka bir süveterden yana kullanırken, Kate Middleton`ın tercihi Whistles`tan şık bir bluzdu. 

`Tüm dünyanın merakla beklediği bu fotoğrafların çekiminin bana teklif edilmesinden dolayı çok mutluyum.` diyen Testino daha önce de kraliyet ailesinin birçok çekimini yapmıştı. Prens William`ın 21. yaşgünü, Prens Harry`nin 20. yaşı ve Prens Charles`ın birçok fotoğrafını çeken Testino`nun en ünlü kareleri ise Prenses Diana`ya ait olanlar. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI