Ana SayfaModaKristen Stewart Balenciaga defilesinde

Kristen Stewart Balenciaga defilesinde

Sevgilisi Robert Pattinson`ı aldattığı ortaya çıktığından beri sürekli dağınık ve mutsuz halleriyle görmeye alıştığımız Kristen Stewart, marka yüzü olduğu Balenciaga`nın defilesine katılmak için Paris`teydi.

Pattinson`ı geri kazanmak için ilk günden beri sürekli gözyaşı döken ve sevgilisine özür mesajları atan oyuncu, bundan sadece birkaç gün önce bu dileğini gerçekleştirdi. Bu nedenle Balenciaga defilesine bütün enerjisi ve güleryüzüyle katılan Stewart, desenli siyah pantolonunu bu yaz diğer renklere popülerlik konusunda fark atan sarı deri ceketle tamamlamayı tercih etmişti. Modayla çok arası olmayan Kristen, birçok takıyı anda anda takmanın moda olduğu zamanlara inat tek takı olarak altın bir kolye takmıştı.

Spor tarzından ödün vermeyen bu nedenle eleştirilere maruz kalan Stewart, giydiklerini sivri model topuklu bir ayakkabıyla tamamlamak yerine oldukça kaba görünen botlarla tamamladı. Mutluluğu gözlerinden okunan ve bir türlü yüzündeki gülümsemeye engel olamayan aşık, giydiklerinden daha çok verdiği ilginç pozlarla konuşuldu.

Balenciaga defilesini ön sıradan izleyen ve haftalar sonra mutlu bir yüzle kameraların karşısına geçen güzel oyuncu Kristen Stewart`ın ilginç hallerini ve giydiklerini yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI