Ana SayfaMagazinKristen Stewart: "Robert Pattinson İle Evlenebilirdim!"

Kristen Stewart: “Robert Pattinson İle Evlenebilirdim!”

Twilight filmiyle şöhrete kavuştuğunda henüz 18 yaşında olan Kristen Stewart; Robert Pattinson ile olan ilişkisi ve paparazziler hakkında konuştu. Ünlü radyocu Howard Stern‘in programına katılan Stewart, paparazzileri “hırsızlar” olarak tanımladı.

Twilight dönemindeki kargaşada; Pattinson ile ilişkilerini “kendilerine saklama” mevzusunun “kilit koymak için mücadele etmeye” dönüştüğünü söyleyen Stewart ekledi: “Ama sonra anladım ki bu şekilde kendini birçok deneyimden mahrum ediyorsun.
Sokakta el ele yürüyerek dolaşmıyorduk çünkü ‘bunu onlara vermek istemiyoruz’ diyorduk. Ama sonuçta el ele tutuşarak yürümemiş olduk ve bu çok saçma.”

Stern’in “Bence sette aşık olmak en büyük hata” tepkisine “yapabileceğim bir şey yoktu” şeklinde cevap veren Kristen Stewart “Çünkü dikkat çeken biri gibi görünme konusunda çok bilinçliydim. Yıllardır birlikteydik, bu benim ilk aşkımdı. O benim ilk aşkımdı.” diye açıkladı.

İlişkilerinin sahte olduğu iddiaları içinse Stewart’ın cevabı ise“Tüm o yıllardan sonra, hayatımı nasıl yaşadığımı gördüklerinde bile hala sahte olduğuna inanan var mı?” oldu.

“Peki Robert ile evlenir miydin?” sorusuna ise Stewart’ın cevabı olumluydu: “Bilemiyorum. Aslında bunu istemiştim. Asla çok gelenekselci biri olmadım ama içinde olduğum her ilişkide onun tek olduğu hissini aldım. Evlilik teklif etseydi kabul ederdim.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI