Ana SayfaModaKristen Stewart Talbot Runhoff elbisesiyle

Kristen Stewart Talbot Runhoff elbisesiyle

Bundan birkaç ay öncesine kadar kırmızı halıdaki vasat seçimleri nedeniyle kameralara çok fazla takılmayan Kristen Stewart, Breaking Dawn Part-2 galalarında Zuhair Murad imzalı başarılı tercihler yapınca modanın en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi.

Hatta bu büyük değişim herkesin o kadar ilgisini çektiki Stewart`ın stilisti bu evrim hakkında açıklamalar yapmak zorunda kaldı. Balenciaga ve Zuhair Murad`la anılmaya başlanan güzel vampir, geçtiğimiz gün düzenlenen 4. Geleneksel Governal Ödülleri törenine Talbot Runhoff tasarımı  giyerek bu durumu biraz değiştirmek istedi.

Sezonun modası olan iki renkli bir elbise giyen Stewart, ne yazık ki bir önceki tercihlerdeki başarısını bu elbisede gösteremedi. Üst kısmı dantel detaylı olan tasarım Kristen`ın yaşını olduğundan büyük gösterirken özensiz bıraktığı saçları bütün kombini geride bıraktı. Topuklu ayakkabıya yeni yeni alışmaya başlayan oyuncu tercihini Christian Louboutin`den yana yaparken elbisenin içinde ne kadar rahatsız olduğu yüz ifadelerinden belli oluyordu.

Fotogaleriye tıklayarak Kristen Stewart`ın 4. Geleneksel Governal Ödülleri töreninde giydiği elbiseyi yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI