Ana SayfaModaKüllerinden yeniden doğan trend: Pelerin

Küllerinden yeniden doğan trend: Pelerin

2013/14 kışında paltoları giymek yerine omza almaya alıştıysak da bu pelerinlerin pabucunu dama atacağımız anlamına gelmiyor. Bir ara çok moda olan pelerinler bir süre ortadan kaybolmuştu lakin geçen sezon aynı hızla hayatımıza girdi. Mont olarak giyilen pelerinlerin yanı sıra pelerin elbiseler de bu kış çok moda.

Son olarak Grammy Ödülleri`nde Katy Perry`nin üzerinde gördüğümüz trend geçtiğimiz haftalarda ise Altın Küre Ödülleri`nde Lupita Nyong`o ve Amy Adams ile radarımıza takılmıştı. Küllerinden yeniden doğan bu trendi siz de iki farklı şekilde kullanabilirsiniz. Bunlardan ilki sizi kış aylarında en şık şekilde sıcak tutarken diğeri davetlerde şıklığınızla çevrenizdekileri büyülemenizi sağlayacak. 

Pelerin elbiseler doğru tercih edildiğinde davetlerde çok şık bir tercih olabilir. Bir çok ünlü ismin de kırmızı halılarda tercih ettikleri bu modelleri siz de deneyebilirsiniz. Eğer ki davetler için bu trend sizin için çok iddialıysa pelerinleri mutlaka dış giyiminize adapte edin. Bu şekilde soğuk günlerde şıklığınızdan ödün vermeden ısınabilirsiniz. Pelerin trendini en güzel şekilde uygulayan Hollywood yıldızlarının tercihlerinden ilham almak için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI