Ana SayfaModaKyo My Friend Kış koleksiyonu

Kyo My Friend Kış koleksiyonu

Kyo My Friend tayttan elbiseye, etekten gömleğe kadar her türlü giysinin yer aldığı iddialı bir kış koleksiyonu hazırladı. Kyo My Friend bu kış farklı koleksiyonu ile kendisinden çok söz ettireceğe benziyor…

Pürün, petrol, pudra, kırmızı, mercan,su yeşili ve ekru ön planda

Pürün, petrol, pudra, kırmızı, mercan,su yeşili ve ekru renklerin kullanıldığı Kyo My Friend kış koleksiyonunda rahatlığa ve tarz oluşturulmasına özen gösterildi. Kumaş olarak tenle uyumlu, sağlıklı ve yumuşak kumaşlar seçildi.

Sekiz farklı koleksiyon şu başlıklardan oluşuyor: I am not Guilty, Back to Friends, Night Out, My Heart Belongs to Daddy, Home Sweet Home, Blacky, Upstate ve Holiday. Birbirinden apayrı sekiz koleksiyonun muhteşem uyumu gözlerden kaçmıyor.

Rahatlık, şıklık ve stil sahibi olmanın aynı ölçülerde bir araya geldiği Çılgın Kış koleksiyonu genç kızların ve her yaştan kadının tercihi olacak.

“Back to Friends” Okul Koleksiyonu

Kyo My Friend’in 2010 kış koleksiyonunda ilk defa şık giyinmeyi seven okul kızları için de özel ürünler bulunuyor. Rengarenk çantalar, taytlar ve çoraplar, okul içinde kullanılabilecek hırkalar oldukça şirin ve sevimli.

Çılgın Kış koleksiyonunda ürünlerin fiyatları 29.90 TL. ile 149.90 TL. arasında değişiyor.

Koleksiyonu bakmak için fotogaleriye tıklayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI