Ana SayfaModaL&#8217appart Pop Up W Otel`de

L&#8217appart Pop Up W Otel`de

W Otel İstanbul ve  L’appart Pr tasarımcıları aynı çatı altında  bir pop up mağaza oluşturdu. İstanbul Shopping Fest döneminde 6 Nisan Çarsamba günü 12:00’de açılışı gerçekleşen POPUP STORE , 9 Nisan Cumartesi akşam 20:00’ye kadar alışveriş hizmeti sunacak.

L`appart bünyesindeki tasarımcılardan IFW`de yabancı basının takipçisi,sokak modasının trendsetterı Niyazi Erdoğan T-shirt’leri, uluslararası satış noktaları ile elegant duruşu ile Serra Türker tasarımı Misela çantaları, her daim neşeli ve renkli detaylarıyla 2Wins elbiseleri, Paris Hilton ve pekçok Hollywood yıldızının gözdesi Oye mayoları, muzip tarzı ve tasarıma eğlenceli bakış açısı ile Aslı Filinta T-shirt ve şapkaları, Galata`daki butiğindeki özel koleksiyonundan Tuba Benian takıları Pop Up satış günlerinde , sadece dört gün  boyunca W LOUNGE`da yer alıyor olacak.

L’appart Pr POPUP STORE ile moda takipçileri baharın çoşkusunu , Akaretler W Otel `de yaşayacak. Dört gün sürecek olan organizasyon daha sonra Paris’te açılacak olan W Otel‘e taşınacak. Bu sebeple sadece 4 gün boyunca W Otel`de bulunacak olan Pop-Up mağazada başarılı tasarımcıların ürünlerini bir arada bulabilmenin keyfine varın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI