Ana SayfaGüzellikLa Colline Cellular Eye Anti-Aging Program

La Colline Cellular Eye Anti-Aging Program

3 adımda eşsiz anti-aging bakım ve göz alıcı sonuçlar… Bu kür rahatlatıcı ve canlandırıcı masaj ile evde profesyonel bakım yapma imkânı sağlıyor. La Colline Eyeology, göz çevresindeki dokunun yaşlanması ve yorgunluk ile mücadele eden bir aylık canlandırma programı.

 Üç aşamadan ve üç üründen oluşan bu kür, cildi sıkılaştırıyor, yeniliyor, kırışıklıkları ve şişkinlikleri azaltıyor, tıkanıklığı açıyor, göz çevresini ve kaş bölgesini nemlendiriyor ve yatıştırıyor.
1. Aşama 1. Ürün: Cellular Eye Destressing Icy Gel: Göz çevresinde oluşan tıkanıklıkları giderici bir jel. İçeriğindeki Papatya, Peygamber Çiçeği, Meyankökü, Cadı Fındığı: Tıkanıklık gidericidir, ferahlatıyor ve rahatlatıyor. Hidrolize Buğday Proteinleri: Pürüzsüzleştirir. Bir tüpün tamamını göz çevrenize orta parmaklarınızın yardımı ile rahatlatıcı ve kırışıklıklara karşı özel La Colline masajı ile uygulayabiliyorsunuz. La Colline masajını nasıl yapacağınız ürün ambalajı üzerinde anlatılıyor. Tüpü göz çevrenize yedirdikten sonra 2. aşama kolojen maskesine geçiyorsunuz.
2. Aşama 2. Ürün: Cellular Eye Energizing Collagen Mask: Bu kolojen maskesi hücresel yenilenmeyi uyarıyor ve cildin nemlenme işlemini yeniden düzenliyor.
  
CMA Kompleksin yanı sıra; Buğday Tohumu: Cilt dokusunu yeniliyor ve sıkılaştırıyor. Plankton, Maya: Siyah halkaları ve torbalanmayı azaltıyor. Ginkgo Biloba: Nemlendiriyor, yatıştırıyor. Kolajen: Çizgileri ve kırışıklıkları azaltıyor
Kullanımına gelince… Kolajen maskesinin pürüzsüz olan tarafını göz çevresine ve şakaklara uyguluyorsunuz. Göz çevrenize maskenin tam olarak oturduğundan emin olduktan 20-30 dk sonra çıkarıyorsunuz.  Ve 3. aşama serum ile devam ediyorsunuz.
3. Aşama 3. Ürün: Cellular Eye Lift Esence: Yorgunluğun izlerini anında silen bir göz çevresi serumu. Göz çevresini canlandıran ve aydınlatan güçlü bir sıkılaştırıcı bu serum. Işık yansıtıcılar ile ışığı yakalıyor ve yansıtıyor. Göz çevresinde ekstra yumuşak sıkılaştırıcı bir zar oluşturuyor ve anında cildi pürüzsüzleştiriyor.
İçeriğinde sıkılaştırıcı ve toparlayıcı Biolojik Kompleks’in dışında daha fazla ışıltı için Çilek Özü ve nem verme ve cildi yatıştırmak için ise Yosun Özü kullanılmış. La Colline’nin tüm ürünlerinde olduğu gibi bu serumda da CMA® Complex bulunmakta. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI