Ana SayfaGüzellikLa Mer The Radiant Concealer SPF 25

La Mer The Radiant Concealer SPF 25

Lamer makyaj koleksiyonu yarısaydam bir renk paleti sağlayarak cildin ışıkla yıkanmasına, görünmeden ve tamamen kusurların kapatılmasına ve doğal ışık saçan sonuçların ortaya çıkmasına izin veriyor. Bugun ise, Max Huber araştırma Labaratuvarları Makyaj koleksiyonunun gelecek nesil ürününü sunuyor: The Radiant Concealer SPF 25

Bu hafif, krem ve pudramsı kapatıcı, ciltteki kusurları sürekli kamufle etmek için formüle edilmiş. Tourmaline ve malakit yarı değerli taşları  ışık enerjisini yakalayıp, tutarak, siyah noktaları ve lekeleri sürekli olarak kapatıyor. The Radiant Concealer SPF 25 ,The eye balm Intense ve the Eye Concentrate’in faydalarıyla ve tamamlayıcı özellikleriyle ciltteki kusurları silerek yumuşak bir sonuç yaratıyor.
Çok değerli deniz ve bitki özleri göz çevresindeki siyahlıkların, şişkinliklerin ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardım ediyor. Ayrıca kullanımıyla beraber, görünen kırmızılık ve solgunluk papatya özüyle azaltılıyor ve Asya Mantarı olarak bilinen Viapure poria ile de cildi serinletiyor ve yatıştırıyor.
Eşsiz polimer gözenek teknolojisi inşa edilebiliyor, yarısaydam katmanlar bırakarak kırışıklık geçirmiyor , esnek/nefes alabilen bir uygulama yaratıyor. Cilt günboyunca doğal olarak kusursuz kalıyor. Cildinizi korumaya SPF 25 ile yardımcı oluyorsunuz.
The Radiant Concealer SPF 25 , bilimsel olarak geliştirilmiş, yarı geçirgen tam kapatıcılık özelliği olan, cildi mükemmelleştiren, aydınlık artırıcı üç rengiyle satısa sunulmakta: Ivory, Beige ve Natural Warm.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI