Ana SayfaGüzellikLa Mer The Radiant Serum

La Mer The Radiant Serum

Çevresel faktörler, yaşam tarzı ve  biyolojik saldırılara maruz kalan cilt, sıkılık kaybı, donuk cilt dokusu ve tonu ve aşırı pigmentasyon sonucu oluşan koyu lekeler gibi cilt yaşlanmasının ilk belirtilerini göstermeye başlar. Cildin kusurlu görünümü bu noktada dengeleyici ve sakinleştirici bir enerjiye ihtiyaç duyar. 

Suyun gücünün ve cildi yenileyici kabiliyetinin farkındalığı ile La Mer, temel içeriklerin nüfuz etme ve faydalarını arttıran tescilli Deconstructed Waters™ (Ayrıştırılmış Sular) lansmanı ile irlikte yeni bir çağ başlattı. çeken ve kilit içeriklerin emilimini arttıran bir cilt bakımıyla yeni bir devir açıyor. Daima denizden ilham alan La Mer, şimdi aktif deniz özleri içeren  pozitif ve negatif yüklü su kümeleri ile cilt yüzeyindeki hücresel katmanlara aydınlık& ışıltıyı arttıran güçleri ileterek bu eşsiz teknolojiyi bir sonraki seviyeye taşıyor.
Ayırt edici özellikteki üçlü sular, Radiant Waters™’ı ortaya çıkarır. La Mer ile uyum içinde işlev göreren yeni Parlaklık sağlayan Ferment, cilt dokusunu, esnekliğini ve yarı saydamlığını düzeltmeye yardımcı olurken gözle görünür şekilde cildi daha dolgunlaştırır ve gözenekleri sıkılaştırır. Işıkla yıkanmış, La Mer’in çığır açan yeni serumu, gençliğin görünür parlaklığını yeniden ele geçirir ve cilde rafine bir ışıltı yayar.
Işık saçan cilt içeriden gelen bir parlaklığa sahip olur ve daha pürüzsüz, daha aydınlık ve gözle görünür gözeneksiz bir görünüm kazanır. Cildin günlük yaşantıda karşı karşıya geldiği içeriden ve dışarıdan tetikleyicilere dürtülere cevap veren akut inflamatuvar, hiperpigmentasyon ile meydana gelen ve cildi zaman içinde maskeleyen yaşlılık lekelerine yol açar.
Gelecekte oluşabilecek bu tür tepkileri engellemek adına, La Mer, farklı aşamalardaki koyu lekeleri hedefleyen ve cildin görünümünü toparlayan The Brightening Ferment™’i sunar. Son derece titizlikle bio-fermente edilmiş bu geliştirilmiş ferment koyu lekelerin görünümünde azalmaya yol açarken, nazikçe kusursuz ve aydınlık bir ifade yaratır ve aktif anti-oksidan ve anti-iritanlar karışımı ile gelecekte oluşabilecek soluk görünüme engel olur.
Bu yeni fermente destekleyici olarak, La Mer’in eşsiz Blue Algae Lift Ferment’i cildin içindeki yapıtaşlarını harekete geçirip görüntüyü yenileyen, bütünlüğünü korurken bir yandan da canlılık ve kuvvet sağlayan bir protein ağı oluşturur. Olağandışı enerjilere sahip besinlerce zenginleştirilmiş mavi alglerce yaratılan bu ferment, farkedilir derecede dolgunluk yaratan, şekillendiren ve cildin görünümünü toparlayan özellikteki La Mer’e özel bir bio-fermentasyon yönteminden geçerek hayat buluyor. Gençlikte ki hacim ve esneklik, eşsiz bir güzellikle geri kazanılıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI