Ana SayfaGüzellikLa Mer The Radiant Serum

La Mer The Radiant Serum

La Mer`in en yeni ürünü The Radiant Serum, donuk ve renksiz görünümü hedef alan bir sistem ile geliştirilmiş. Onarıcı deniz kaynaklı içeriklerle kombin edilerek gerçek aydınlığı yeniden tanımlamakta. Cilt, kusursuz biçimde yenilenmiş esneklik ve inanılması güç bir aydınlıkla yeniden  doğuyor.

Çevresel faktörler, yaşam tarzı ve  biyolojik saldırılara maruz kalan cilt, sıkılık kaybı, donuk cilt dokusu ve tonu ve aşırı pigmentasyon sonucu oluşan koyu lekeler gibi cilt yaşlanmasının ilk belirtilerini göstermeye başlar. Cildin kusurlu görünümü bu noktada dengeleyici ve sakinleştirici bir enerjiye ihtiyaç duyar.
Suyun gücünün ve cildi yenileyici kabiliyetinin farkındalığı ile La Mer, temel içeriklerin nüfuz etme ve faydalarını arttıran tescilli Deconstructed Waters™ (Ayrıştırılmış Sular) lansmanı ile irlikte yeni bir çağ başlattı. çeken ve kilit içeriklerin emilimini arttıran bir cilt bakımıyla yeni bir devir açıyor. Daima denizden ilham alan La Mer, şimdi aktif deniz özleri içeren  pozitif ve negatif yüklü su kümeleri ile cilt yüzeyindeki hücresel katmanlara aydınlık& ışıltıyı arttıran güçleri ileterek bu eşsiz teknolojiyi bir sonraki seviyeye taşıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI