Ana SayfaGüzellikLa Prairie Cellular Power Infusion

La Prairie Cellular Power Infusion

La Prairie’nin bugüne kadar yarattığı en önemli bilimsel başarı olan Cellular Power Infusion, eşsiz üç-boyutlu yaşlanmaya karşı koyan sistemi sayesinde, yaşlanmanın bütün aşamalarında daha genç görünen bir cilt yaratmaya yardımcı oluyor. Üç aşamadan oluşan etkisi, hücresel enerji sağlayıp, stresin etkilerine karşı cildi korurken, cildin doğal yenilenme mekanizmasını desteklemeye ve doğal dokuyu yeniden yapılandırmaya destek veriyor. 

Cellular Power Infusion içerisindeki aktif içerikler o kadar saf ve güçlüdürler ki, en iyi sonuçlar için uygulamadan hemen önce birleştirilmeli ve iki bölümlü cam şişede saklanmalılar.
Kullanma şekline gelince… Enerji dalgasını serbest bırakan uygulama, gözlerinizin önünde, şişenin gümüş tabanını sağ tarafa doğru, pencere lavantadan gümüşe döndüğünde ve klik sesini duyduğunuzda gerçekleşecek. Ardından içerikleri iyice çalkalayın. Renksiz serum içerisine parlak mavi enerji patlamasını ve birleşen içeriklerin leylak rengi olduğunu göreceksiniz. İki faz karıştığı andan itibaren Cellular Power Infusion 7-10 gün boyunca aktif kalacaktır.
Kapağı açın ve pompayı sıkarak pipet içerisini ürünle doldurun. İki tam pompa ürünü avuç içinize alın ve parmak uçlarınız yardımıyla temizlenmiş yüz, boyun ve dekolteye uygulayın. Günlük cilt bakımı programınız ile devam etmeden önce ürünün tamamen emildiğinden emin olun. Cellular Power Infusion, cildin doğal yenilenme sürecine uygun olarak 28 ila 40 gün boyunca günde iki kere uygulanmalı. İlk uygulamadan sonra her üç ayda bir, özellikle yoğun stresli, uzun süren uçuşların olduğu ve iklim değişikliklerin yaşandığı dönemlerden sonra tam bir kür uygulamanız gerekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI