Ana SayfaGüzellikLa Prairie Cellular Radiance Concentrate Pure Gold

La Prairie Cellular Radiance Concentrate Pure Gold

Eski dönemlerde altın madeni ölümsüzlüğün kaynağı olarak biliniyordu. Çinliler altının iyileştirme gücüne sahip olduğuna inanırlardı. Modern tıbbın koşullarında ise altını çok çeşitli tedavilerde kullandılar. Farklı medeniyetlerde altın hala zenginliği ve lüksü sembolize etmeye devam etmekte.  

La Prairie, Cellular  Radiance Concentrate Pure Gold serum ile saf altının ciltte yarattığı değişim etkisiyle, göz alıcı, anında etkisi ve uzun vadeli sonuçları ile size en iyi şekilde yararlanacağınız bakım ürününü deneyimletiyor ve yeni bir cilt bakım ritüeline ilham veriyor.
Devrim yaratan “super serum” da yer alan kolodial jel içerisinde bulunan altın cildinizdeki küçük çillerin görünümlerini azaltıyor, benzeri görülmemiş parlaklık  veriyor, sağlıklı ve canlı görünüm sağlıyor. Kuartz, likit kristaller ve yansıtıcı pigmentler ile cildinize yüksek oranda ışıltı yaşatıyor.
La Prairie markasına özel olan kolodial jel içerisindeki saf altın, cildinize anında nüfuz ederek kolajen ve elastinlerin bozulmasını önler,   cildin elastikiyetini arttırır ve sıkılık sağlar. Bunun yanında kolodial jel içerisindeki saf altın gün içerisindeki dış etkenleri önlemek için ileri bioteknolojiyi kullanarak cildi derinden zenginleştirici formülü ile besler ve enerji verir
Yüksek konsantreli serumun tek bir damlası cildinize ışıltı verir ve aydınlatır, solgun ve kuru ciltlere parlaklık kazandırıyor. Aynı zamanda kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünü azaltıyor.  Ürün pigmentasyonu düzenlemeye yardımcı olurken ciltteki çillerin ve yaşlılık lekelerinin oluşmasını en aza indiriyor. Cilt yüzeyini eksfoliye ederek cilt dokusunu yeniden düzenliyor ve cildinize gençlik dolu bir parlaklık sağlıyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI