Ana SayfaGüzellikLa Prairie Gold Illusion Line Filler

La Prairie Gold Illusion Line Filler

İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümlerini en aza indiren ve cildinize baştan çıkartan bir pırıltı sağlayan ipeksi jelin saf lüksünü deneyebilirsiniz. Nasıl mı? La Prairie Gold Illusion Line Filler ile. Benzeri olmayan çizgi azaltıcı bakımdaki  deneyimi sayesinde La Prairie, ipek peptidini ve altın mikro-partiküllerini birleştirerek, cildi mükemmelleştiren, cilde altın parlaklığı sağlayan ve makyaj için mükemmel bir baz yarattı.  

Cellular Treatment Gold Illusion Line Filler’ın etkisi kozmetikten çok daha öte. İçeriğindeki minik, büyüyebilen kırışık dolduran küreler, cilt katmanlarının altında nüfuz ederek Anında ve uzun süreli dolgunlaştırma sağlıyor. Kolay emilebilen ve çizgilerin görünümlerini en aza indiren silikonların muhteşem bileşimi ile oluşturulmuş olan formülü sayesinde, uygulandığı anda çizgilerin ve kırışıklıkların görünümlerini en aza indirerek ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt yaratmaya yardımcı oluyor.
Aktif içerikler, hücresel nemlendirmeyi destklemeye, cildin elastikiyetini geliştirmeye ve serbest radikallerin ve çevresel faktörlerin zararlarına karşı korumaya yardımcı oluyor. 
La Prairie Radiance Serisine eklenen en son ürün olan Cellular Treatment Gold Illusion, cildi aydınlatmak ve canlandırmak için özel olarak üretilmiştir.Cellular Radiance Cream ve Cellular Radiance Eye Cream’i takip eden günlük kullanım için mükemmel bir ürün. Cildi sıkılaştırmaya, geliştirmeye ve cilde ışıltısını geri kazandırmaya yardımcı oluyor. 24 karat saf altın ile formüle edilmiş süper serumu olan ve cilde enerji veren ve gençlik dolu ışıltısını geri kazandıran Cellular Radiance Pure Gold’un cilde sağladığı çarpıcı parlaklığı tamamlıyor.
Bu ışık saçan altın kavanozunu kesinlikle karşı koyulmaz bulacaksınız.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI