Ana SayfaGüzellikLa Senza`dan kozmetik serisi

La Senza`dan kozmetik serisi

Sabırsızlıkla beklenen seri canlı renkleri, çarpıcı tasarımları ve etkileyici kokularıyla La Senza kızının kendine özgü tarzını yansıtıyor.  

Body Kiss Koleksiyonu (Vücut Bakım Ürünleri):Bu çok özel hazırlanan kokuların cazibesine karşı koyamayacaksınız! Koleksiyon 4 farklı parfüm içeriği ile hazırlanmış 5 farklı özelliğe sahip ürün grubundan oluşmakta.
                       
3’ü bir arada Duş Jeli, Şampuan ve Banyo Köpüğü: Kendinizi sevmenin 3 yolu! Bu yoğun, kremsi duş jeli, banyo köpüğü ve şampuanı, cildinizi ve saçlarınızı pro-vitamin B5 ile besler ve nemlendirir. Teniniz çekici Berry Lovely kokusu ile yumuşacık kalıyor. 
Vücut Losyonu: Teniniz bu yumuşaklığı hak ediyor! Üzüm Çekirdeği Özü ve Aloe gibi doğal nemlendiriciler içeren vücut losyonu kuru cildi sarar, yumuşatır, pürüzsüz ve dokunulası bir yapıya sahip olmasını sağlıyor.
Vücut Kremi: Yumuşak ve ışıldayan bir cilt her zaman seksidir! Olağanüstü besleyici bu vücut kremi Shea yağı, Ayçiçeği Çekirdeğinin Yağı ve ışıltılı nem tanecikleri ile cildinizi şımartıyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI