Ana SayfaMücevherLacoste 2010 Tokyo Koleksiyonu

Lacoste 2010 Tokyo Koleksiyonu

Lacoste’un 2010 yılı için tasarlanan TOKYO koleksiyonu, tamamı siyah ve beyaz iki ayrı modeliyle şık ve klasik tarzın yanında, sportif bir görünüm de oluşturuyor. Gece ve gündüz rahatlıkla kullanılabilecek bu iki modelde yer alan ikonik yeşil timsah, belirgin ve cesur bir şekilde renkli göstergeleri ile zıtlık yaratıyor.  

TOKYO modellerinin bu yalın hali, Lacoste tasarım evreninin saflığını ve ışığını yansıtıyor. Lacoste’un Tasarım Direktörü Christophe Pillet’e göre TOKYO Koleksiyonu, “Klasik Lacoste polosu ile aynı DNA’ya sahip. Tasarımın evrensel bir albenisi var ve hem günlük hem de gece kullanımları için uygun.” 

TOKYO Koleksiyonu’nun tamamı beyaz ve siyah olmak üzere iki ayrı versiyonu bulunuyor. Kadrana timsah ambleminin ve saniye ibresinin renkleri ile gizli bir şekilde vurgu yapılıyor. Deri kayışın yumuşak rahatlığı ve kasaya narin bir şekilde bağlanması bu eşsiz tasarımlı saati daha da yumuşak ve modern bir çizgiye kavuşturuyor. Sportif ve modern bir görünüm sağlamak için her iki modelde de polikarbon kasa yer alıyor.   

TOKYO Koleksiyonu’nda unisex olarak sunulan siyah ve beyaz model 115 EURO’dan satışa çıkıyor.   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI