Ana SayfaMagazinLady Gaga: “Bradley İle Herkesi Kandırdık!”

Lady Gaga: “Bradley İle Herkesi Kandırdık!”

Lady Gaga geçtiğimiz günlerde, 4 Ocak’ta Oprah Winfrey’nin turuna konuk oldu. Pop kültür ikonlarını turu boyunca ağırlayacak olan Oprah, Lady Gaga’ya sorularını yöneltti.
 
Konu başlıkları arasında elbette Bradley Cooper ile ortaya çıkan aşk dedikoları da vardı. Lady Gaga ilginç açıklamalarda bulundu: “İnsanları kandırmakta gerçekten iyi bir iş çıkardık. Bunu biz yarattık.
 
Oprah bu açıklamanın ardından izleyicilere şu cümleyi kurdu: “Birbirlerine aşık olduklarına inanmasaydınız hiçbir işe yaramazdı.” Film açısından baktığımızda Lady Gaga ve Bradley Cooper arasındaki kimya, daha fazla izleyici ve ödül getirdi. Filmin bilinirliğini, izleyici açısından merakını arttırdı. Bunu aslında ülkemizde özellikle yaz aylarında yayınlanan romantik komedi dizilerinde başrollerin sevgili oldurulmaya çalışılmasına da benzetebiliriz. Bazen ilişkiler gerçek çıkıyor bazense sadece bir kimyadan ibaret oluyor ve izleyicinin inandırılması için senaryo sürdürülüyor.
 
Geçtiğimiz yıl Oscar töreninde Bradley Cooper ve Lady Gaga filmin ses getiren şarkısı Shallow’u canlı performans olarak sergilemişlerdi. Oprah, Bradley Cooper’ın şu açıklamasını Lady Gaga’ya hatırlattı: “Bradley, ortada gerçekten bir aşk olsaydı piyano başındayken senin gözlerine rahatlıkla bakamayacağını, Katolik suçluluğun buna izin vermeyeceğini söyledi. O dönem bunlarla ilgili ne hissettin? Çok iyi idare etmişsin gibi görünüyordu.
 
Lady Gaga’nın cevabı ise uzayıp giden aşk dedikodularını dindiren cinsten oldu: “Biz bir aşk hikayesi yarattık. Bir sanatçı ve oyuncu olarak, elbette insanların aşık olduğumuza inanmalarını istedik. İnsanların Oscar töreninde de o sevgiyi hissetmelerini istedik. Kameralardan izlenen her televizyona kadar o hissin geçmesini istedik. Bunun üzerinde günlerce çok fazla çalıştık. O performans baştan sona kurmacaydı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI