Ana SayfaModaLake and Stars`dan imalı iç giyim reklamı

Lake and Stars`dan imalı iç giyim reklamı

Lake&Stars adlı iç çamaşır markasının bir hafta önce yayınlanan son reklamı tartışma yarattı. Reklam fotoğrafında, anne kız olduğu belirtilen iç çamaşırı giymiş biri orta yaşlı biri daha genç olan iki kadın yer alıyor. Psikiyatrist Dr. Nancy Irwin bu fotoğrafı oldukça imalı bulduğunu açıkladı.

Dr. Irwin bu fotoğraf için şu açıklamyı getirdi: “ Bu reklam açıkça erkek müşterilerin ilgisini çekmek ve onları kışkırtmak için tasarlanmış. Ensest ve lezbiyen imalar, erkeklik organını sembol edecek başka objelerle destekleniyor. Bu tarz reklamlardan bıktım ve beni rahatsız ediyor, çünkü başka hiçbir kaygı gözetmeden sadece satışlara dikkat çekmek amaçlanıyor.”

Markanın sahibi Mayan Zilberman ise Dr. Irwan’ın bu duruma aşırı tepki gösterdiğini ve reklam filminde oynayan anne kızı gerçek hayatta da tanıdığını söyledi. İnsanların bu reklamı bu şekilde anlamasına ve bu yöne çekmesine şaşırdığını belirten Zilberman “ Biz sadece farklı yaşlardaki kadınları aynı kampanyada kullanmak istedik.” şeklinde konuştu. 

Bütün bunlardan sonra, bu fotoğraflar gerçekten ima içeriyor mu yoksa gayet doğal bir anne kız ilişkisini mi anlatıyor? İma içerme ihtimali bir çok çevreye göre daha güçlü çıkacak gibi görünüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI