Ana SayfaModaLanvin H&M kapsül koleksiyonuna ilk bakış

Lanvin H&M kapsül koleksiyonuna ilk bakış

Türk moda severler, H&M sayesinde Eylül ayından beri heyecan içinde. Önce yıllardan beri “Türkiye’ye geldi, gelecek” denilen H&M nihayet İstanbul’da ilk mağazasını açacağını resmen duyurdu. Ardından Lanvin, H&M için kapsül koleksiyon hazırlayacağını açıkladı. Yıllardan beri moda severlere en son trendleri uygun fiyatlarla sunan H&M aslında sezonluk koleksiyonlarının yanı sıra bugüne kadar Viktor& Rolf, Karl Lagerfeld, Matthew Williamson, Stella McCartney ve Jimmy Choo gibi moda devleri ile Madonna gibi stil ikonları tarafından tasarlanan ve neredeyse ilk günden kapış kapış satılan kapsül koleksiyonlar hazırlamıştı.  Lakin bu kez işbirliği yapılacak kişi Lanvin tasarımcısı Alber Elbaz olduğu duyulunca işin rengi değişti. Zira, Sarah Jessica Parker’dan Rihanna’ya kadar birçok stil ikonunun bir numaralı kırmızı halı tercihlerinden biri olan büyülü Fransız elbiselerin tasarımcısı Alber Elbaz birçok kez asla toptan piyasa tasarımı yapmayacağını açıklamıştı.

Nihayet moda tutkunlarının, sabırsızlıkla beklediği Lanvin for H&M koleksiyonunun ilk görüntüleri internete sızdığında, lüks rüyasının temsilcisiyle Lanvin ile modaya demokratik bir anlayış getirerek, trendleri geniş kitlelere sunan H&M’in bir araya gelmesi zor görünen tarzlarından nasıl bir moda rüyası oluştuğu ortaya çıktı. Lanvin’ın alametifarikası olan balon yakalı, kemerli mini elbiseler, mükemmel terzilik ve kaliteli kumaşlarla bu kez H&M for Lanvin etiketini almıştı.

Trendus olarak 11 Kasım’da H&M’in Nişantaşı’ndaki showroom’unda moda tarihinin en heyecan verici işbirliklerinden biri olan koleksiyonu gördüğümüzde, Lanvin’ın genele inmek yerine, lüksü genele sunduğuna kanaat getirdik. Kadın koleksiyonundaki Fransız tarzını modern ve oyuncaklı bir şekilde yansıtan ipek gece elbiseleri, Lanvin’ın erkek giyim tasarımcısı Lucas Ossendrijver tarafından tasarlanan erkek koleksiyonundaki yüzde yüz yün hırkalar, Alber Elbaz’ın  yeni koleksiyonundaki “lüksün özünü kitlelere anlatmak ve lüks hem özel hem demokratik kılmak” hedefini doğrular nitelikteydi.

Gelelim koleksiyondaki parçalara. 30 parçadan oluşan koleksiyonda şık gece elbiselerinden, her gardırobun temel taşları tişört, trençkotlara kadar her türlü tasarım mevcut. Yüksek topuklu, arkası fiyonklu eğlenceli ayakkabılar, suni kürklü yelek, büyük çiçek desenli mini elbiseler koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında. Erkek koleksiyonunda ise üç düğmeli blazer ve ince örgü hırkalar giyimine özen gösteren her erkeğin gardırobundaki anahtar parçalardan olmayı hak ediyor.  Koleksiyon 23 Kasım’da, saat 10:00’dan itibaren Bayrampaşa Forum İstanbul H&M’de satışa sunuluyor.

Forum İstanbul açıldığından beri görmediği izdihama hazır olsun, ayın 23`ünde erken kalkıyoruz…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI