Ana SayfaTeknolojiLaptop Şarj Eden Taşınabilir Şarj Cihazı Anker Powercore III Elite Türkiye’de

Laptop Şarj Eden Taşınabilir Şarj Cihazı Anker Powercore III Elite Türkiye’de

Gündelik hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen telefonlar, laptoplar ve tabletler çabuk biten şarjlarıyla eğlencemizin yarıda kesilmesine sebebiyet verebiliyor. Ancak Anker şarjlar hiçbir zaman bitmesin diye Türkiye’de ilk kez satışa çıkaracağı Powercore III Elite ile şarj problemini çözüyor. Laptop ve tabletlerle de uyumlu olan taşınabilir şarj cihazı, 25600 mAh’lik yüksek kapasitesi ve teknolojik özellikleriyle kullanıcılarını memnun etmeye hazır. 

 

Film izlemek, müzik dinlemek, alışveriş yapmak, oyun oynamak, sosyalleşmek, çalışmak ve araştırma yapmak… Artık hepsini telefonlarımızla ya da laptoplarımızla yapıyoruz. Teknoloji ve internete olan bağımızın azalacağı yok ama şarjımızın sürekli azaldığı da bir gerçek. Yapılan işler, eğlence ya da iletişim yarıda kesilmesin diye Anker taşınabilir şarj cihazları üreterek şarj problemine çözüm oluşturmaya çalışıyor. Anker’in çözüm sunan yenilikçi teknolojileri sayesinde şarj problemine çözüm oluşturmasının yanı sıra üstün teknolojiye sahip yeni ürünleriyle bu deneyimi farklı bir boyuta çıkartıyor. Türkiye’de ilk kez satışa sunacağı Powercore III Elite taşınabilir şarj cihazı da bu ürünlerden biri. Yüksek şarj kapasitesi, hızlı şarj teknolojisi ve sıcaklık kontrolü yapan güvenlik sistemi özellikleriyle dikkat çeken ürün, eğlenceyi kesintisiz hale getirecek. 

 

İstediğiniz yerde istediğiniz cihazı şarj edin!

Geliştirdiği son teknolojili inovatif şarj cihazlarıyla iletişimin kesintiye uğramamasını sağlayan Anker, şarj problemlerine son veriyor. Anker Powercore III Elite, 26500 mAh kapasitesiyle uzun süre cihazlarınızı şarj etmeye hazır. 87 Watt’lık güç çıkışı ve Type-C bağlantısıyla pek çok laptopu ve cihazı şarj edebilen powerbank, 4 farklı çıkışa sahip olmasıyla da aynı anda 4 farklı cihazı şarj edebiliyor. Cihaz, Power IQ teknolojisiyle hızlı şarj özelliğine de sahip durumda. Multi Protect güvenlik sistemi ile sıcaklık kontrolü, yüksek voltaj koruması da yapabilen cihaz, bir şarj cihazından beklenenden çok daha fazlasını vadediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI