Ana SayfaGüzellikLaura Mercier Bath&Body

Laura Mercier Bath&Body

Temel felsefesi Flawless Face (Pürüzsüz Cilt) üzerine dayanan Laura, mükemmel bir görünümün mükemmel bir ciltte başladığı fikrine inanarak, her kadının pürüzsüz olduğu kadar doğal görünümlü bir tene sahip olabilmesini sağlayacak özel ürünler geliştirmiş. Bath&Body serisinin Creme Brulee, Almond Coconut gibi ürünleri isimleri ile olduğu kadar kokuları da ile de sizi cezp edecek… Bal ve süt banyo keyfinizin vazgeçilmezi olacak… Seride ki ürünlere ve özelliklerine gelince…

Creme Brulee
Zengin ve yoğun karamelin pudra şekeri, vanilya ve musk ile buluşması. Ilık karamel kokusu vücudunuza mutluluk veriyor.
Almond Coconut Milk Creme Body Wash
Nem verme özelliği güçlü proteinler sayesinde cildi besliyor. pH dengesini bozmuyor. Sünger yardımıyla tüm vücuda uygulanabilen ürün, her gün kullanıma uygun.
Almond Coconut Milk Honey Bath
Cildinize ve banyonuza hafif koku veriyor. Doğal içeriklerle cildinize nem veren köpük banyosu mükemmel bir keyif. Ahşap kıvrılan kaşığı ile aldığınız ürün akan su altına tutup köpük oluşumu sağladıktan sonra tüm vücuda uygulanıyor.
Almond Coconut Milk Scrub
Her gün kullanıma uygun olan ürün cilt üzerindeki tüm ölü tabakayı arındırıyor. Işıltılı, parlak bir görünüm oluşturan Milk Scrub, duşta küçük küreği ile alınıp tüm vücuda masaj hareketleri ile uygulanıyor ve bol su ile durulanıyor. Şeker kamışı ve yuvarlak mikrogranüller içeren ürün içeriğindeki elma özü sayesinde ipeksi dokunuş, pürüzsüz görüntü sağlıyor.
Creme Brulee Hand Creme
Tüm cilt tipleri için uygun olan bu el kremi ultra nem veriyor. İçeriğindeki üzüm ve zeytin yağı ile cildi beslerken yağlılık hissi vermiyor.
Creme Brulee Creme Body Wash
Cildi ipeksi yumuşaklıkta temizliyor ve vücudun doğal nem dengesini bozmadan besliyor.
Her gün kullanım için uygun olan bu vücut temizleyici bir sünger yardımıyla tüm vücuda sürülüyor ve durulanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI