Ana SayfaGüzellikLaura Mercier Silk Road

Laura Mercier Silk Road

Laura Mercier 2011 bahar koleksiyonu hazır. Mercier kadını cazibeli, egzotik ve mükemmel bir görünüm yaşatıyor. 

Bir zamanlar ipek yolu boyunca seyahat edenlerden, çok değerli mücevherlerden ve saf ipekten esinlenerek yaratılan Silk Road Collection; morun ışıltılı tonlarda renklerini içeren, doğal ve altın renklerde gözler, gül renkli dudaklar ve yanaklar yaratıyor.
Yüz, mücevher gibi tonların dokunuşuyla ve yumuşak renklerle kusursuz görünüme sahip oluyor. Gözler özel Kohl Eye Liner ile ön plana çıkar ve yanar döner mor tonları ile vurgulanıyor. Yanaklarda altın ve pembe ışıltılarla yumuşak tonlar uygulanıyor. Dudaklar ise şehvetli leylak, fuşya renklerde yapılır ve sonrasında ışıltılı parlatıcı ile makyaj sonlandırılıyor.
EYE&CHEEK PALETTE
Laura Mercier Eye & Cheek Palette “işte o an” paleti. 4 Laura Mercier far rengi ve 2 allık rengi içeren mükemmel renklerini kapsayan bir palet. Bu zarif koleksiyon göz farlarını muhteşem allıklar ile mix match yapmanızı olanak tanıyarak kendi kusursuz görünümünüzü oluşturabilmenizi sağlıyor.
LIP PLUMPER
Laura Mercier Lip Plumper dudakları özel olarak dolgunlaştıran, nemlendiren ve sağlıklı, daha seksi görünen dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. Ferahlatıcı ve serinletici etkisiyle 20 dakika içinde dudakların dolgunlaşmasını sağlıyor. 2 saat etkili olan ürün özel içeriklerin dudaklara nüfuzu ile emilimi sağlayarak, kolajen üretimini sağlar, dudak yüzeyini pürüzsüzleştiriyor. Öpülesi, doğal dudaklar yaratıyor…
STICK GLOSS LIP COLOUR
Laura Mercier Stick Gloss dudaklarınızı, ışıltılarla renklendirirken korur ve dudak makyajınızı tamamlıyor.
Dudaklarınıza ışıltılı bir görünüm sağlıyor, boyut kazandırıyor ve dolgunlaştırıyor. Lip Glace’in daha dayanıklı olmasını sağlayan ürün dudaklarınızı ultra nemlendiriyor.
LIQUID EYELINER
Laura Mercier Liquid Eyeliner, göz kapağınızın üst kirpik diplerine nazikçe uygulanarak görünümünüze zarafet katıyor.
EYE BASIC
Laura Mercier Eye Basics göz kusurlarınızı kapatarak ve göz makyajının kalıcılık süresini uzatarak göz makyajınız için mükemmel bir tuval oluşturuyor.
FULL- BLOWN VOLUME LASH BUILDING MASCARA
Laura Mercier Full Blown Volume Lash Building Mascara kirpiklerinizi kalınlaştırıyor, uzatıyor, kıvırıyor ve aynı şekilde durmasını sağlıyor. Ağırlaşmadan nüfus eden formülasyonu ile kirpiklerinizin süper parlamasını, yumuşak kalmasını sağlar ve kümeleşmesini önlüyor.  Süper dolgun, süper kalın, süper uzun, süper koyu kirpikler yaratmanızda büyük yardımcı.
KOHL EYE PENCIL
Laura Mercier Eye Pencil, göz çevresinin iç kısmını çizmek ve kirpiklere baz oluşturmakta kullanılıyor.·         Lüks dokusu ile maksimum etkinlik sağlarken herkesin uygulayabileceği mükemmel “dumanlı” göz makyajı yapmanızı kolaylaştırıyor. Yumuşak, kremsi formülasyonu ile göz çevresine rahatça uygulanıyor.
ANGLED CHEEK CONTOUR  BRUSH
Laura Mercier Angled Cheek Contour Brush yanaklara ve yüz kontür ürünleri üzerine uygulanıyor. Eğimli, yuvarlak şekli elmacık kemiklerinin açısını mükemmel ve zahmetsiz şekilde ortaya çıkarıyor, şekillendiriyor. Yumuşak açılı elmacık kemiklerine uygun fırçanın özenle kesilmiş, açılı şekli var.
EYE COLOR BRUSH
Laura Mercier Eye Color Brush %100 doğal yumuşak fırça göz kapaklarına ve kaş kemiğine “kaşmir” göz farı uygulamak için tasarlanmış.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI