Ana SayfaGüzellikLaveda Spa kışa hazır

Laveda Spa kışa hazır

Kış mevsimine girerken, cildinizin bu sezona hazırlıklı bir şekilde başlaması için uzman terapistler tarafından uygulanan özel bakımları tercih edebilirsiniz. Kış mevsiminde donuklaşan, kuruyan, susuz kalan cildinizi ölü derilerden arındırarak nefes almasını sağlayabilirsiniz. Kış mevsimine hazırlanırken, geleneksel hamam bakımlarıyla yenilenebilir, vücudunuzu şekillendirebilir, vücut ve cilt bakımınızı yaptırabilir, cildinizin ölü derilerden arınması için peeling’i tercih edebilirsiniz. The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa çok özel bakım seçenekleriyle size ‘yenilenmeniz’ için farklı alternatifler sunuyor.

Vücudunuzu şekillendirmenize yardımcı olacak özel bir uygulama
Bugünlerde çoğumuz yaz tatilinde aldığımız fazla kilolarla nasıl baş edeceğimizi düşünüyor olabiliriz. Selülit, yaşlanma belirtileri, kırışıklıklar ve vücuttaki sarkmalara karşı etkili olan, Laveda Spa’da uygulanan Ultratone Futura Pro bakımı, yatıştırıcı, rahatlatıcı ve enerji verici bir bakım sunuyor. Gelişmiş ileri teknolojisi ve tasarımı ile özel bir hizmet olan Ultratone Futura Pro, her biri 45 dakika olan 10-25 seanstan oluşuyor.
Parlak ve ışıltılı bir cilt için
Kışa parlak, ışıltılı ve tazelenmiş bir ciltle başlangıç yapmak ister misiniz? Laveda Spa uzmanları tarafından uygulanan Nu Skin Galvanic Spa System bakımı, düşük düzeyde galvanic akım kullanarak, antioksidan içeren ageLOC jellerinin cilde nüfuz etmesini kolaylaştırıyor. Bu bakım sayesinde cildiniz temizlenip nemlendiriliyor. Cildiniz parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanıyor. Bu bakım, cildin gerilerek gençleşmesine, cildin elastikiyet kaybının önlenmesine, vücudunuzu sıkılaştırmaya ve selülitlerin azalmasına yardımcı oluyor. Bu uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de cildinizin genç görünümünü muhafaza etmenize yardımcı olması.
Beden ve zihin yorgunluğundan uzaklaşmanız için benzersiz bir seçenek
Soğuk ve yorucu günlere güzel ve yenilenmiş bir giriş yapmak için en ideal seçeneklerden biri de kuşkusuz Geleneksel Türk Hamamı’dır. Geleneksel Türk Hamamı`nın canlandırıcı etkisiyle zihin ve beden temizliğine bir arada ulaşabilirsiniz. The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa’nın Türk Hamamı’nda The Ritz-Carlton Hamam Terapisi ve Geleneksel Türk Hamamı bakımları yer alıyor. The Ritz-Carlton Hamam Terapisi bakımı, geleneksel Türk Hamamı’nın canlandırıcı etkisi ile size eşsiz bir temizlik sağlıyor. Bu saç telinden ayak acuna kadar arınma ritüeli kese ile başlıyor, sabunla yıkama ve ardından 15 dakika köpük masajı ile devam ediyor, ipeksi nemlendiricilerin uygulanması ile sona eriyor. The Ritz-Carlton Hamam Terapisi 45 dakika sürüyor. 30 dakika süren Geleneksel Türk Hamamı bakımı ise geleneksel ve modern teknikleri bir arada sunan, The Ritz-Carlton, İstanbul’un uzman terapistleri tarafından uygulanan bir Türk Hamamı terapisi.
Cildiniz için taptaze bakımlar…
Frambuaz, şeftali ve kavun gibi meyve özleriyle yapılan benzersiz bakım… Yaza veda ettiğiniz bugünlerde taze meyve bakımlarıyla cildinizi şımartabilirsiniz. Laveda Spa’nın taze meyve bakımlarında iki farklı seçenek bulunuyor. Frambuaz Rüyası bakımı ya da Şeftali ve Kavun Esintisi’ni tercih edebiliyorsunuz. Bu bakımlarda, şeker ve baldan oluşan doğal peeling’in ardından, cildinize doğal meyve özleri uygulanıyor. Bu sayede cildiniz parlak bir görünüme kavuşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI