Ana SayfaGüzellikLe Paradis de Nina

Le Paradis de Nina

Ağaçların mürekkepten yapıldığı, kafiyelerin taç yaprakların zarif konturlarını şekillendirdiği, bir rüya ve fantezi evrenine, kağıt bahçesine girin.  Her çiçek, her cilt için eşsiz olan bir koku gibi, kişiliğinizin dokunuşunda dönüşen ve serpilen şiirleri, kelimeleri sızdırıyor.

Le Paradis de Nina, çağdaş peri masalı prensesleri için tasarlanan, şiirsel taşkınlıklarla yoğunlaşmış.Cesur, meraklı ve son derece romantik olup, gülüşü ve tazeliğiyle baştan çıkarıyor.  Sarhoş edici kokusu, sizi onun kraliçe olduğu cennet gibi bir evrene götürüyor.
Le Paradis de Nina, Maria Salamgane ve Olivier Cresp imzalı orijinal kokuyu yeniden yorumluyor. Şehvetli ve çekici olan, leziz bir aromaya sahip bu koku çocukluk yıllarının mutluluğunu hatırlatan, Fransız Madeleine pastasının nefis aromasından ilham almış.Nefis ve baş döndüren Le Paradis de Nina, sihirlerin özlerini damıtıyor.  Koku, unuttuğumuzu sandığımız küçük hazların çeşnisini hatırlatan yeni içeriklerle zenginleştirilmiş.
Portakal ve mandalina kabuğunun mayhoş aromasının patlamasını kışkırtan bir esinti.  Anlık bir ilham, nefis elma şekeri ve gardenyanın has bir karışımıyla, portakal çiçeği, badem çiçeği ve güneş çiçeğinin dayanılmaz dokunuşunu keşfetmeye yardımcı oluyor.  Son olarak, kokunun derinliklerinden, vanilya şehvetinin saklandığı, beyaz çam ve paçulinin yanı sıra, sandal ağacının gizemli kokuları yayılıyor.
Le Paradis de Nina’nın canlı tazeliğine dalış yapın ve çiçek notalarının, zarif dokusunun ve yenilikçi ince zevklerinin sizi şaşırtmasına izin verin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI