Ana SayfaGüzellikLeighton Meester gibi görünmek için

Leighton Meester gibi görünmek için

Gossip Girl dizisinin yıldızı ve son dönemin trendsetter`larından biri olan Leighton Meester her yaptığı ile dünya gençliğini peşinden koşturuyor. Giyimi, saçı, makyajı, aksesuarları ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Meester gibi görünmek için, makyajınızı onun gibi yapabilmek için birkaç ürün ve birkaç adım yeterli.

İşte Sephora Güzellik Uzmanlarından işin tüyoları… Önce elinizin altında olması gereken ürünleri belirtmekte fayda var…

Ten makyajı için Sephora Light Veil Foundation (Clair-21) sizin en büyük yardımcınız olacakken göz makyajında Sephora Light Touch Highlighter (02-Jaune), Sephora Profusion Eye Shadow Mono (88-Lunar Park), Sephora Profusion Eye Shadow Mono (85-Cosmic Trip), Sephora Lash Stretcher Mascara (Black) ve Sephora Liner Pencil (01-Midnight black) mutlaka sahip olmanız gereken ürünler.

Tabii tüm bunları uygularken yanakları Sephora Blush (No:1-Rose Rebelle) ile renklendirmeyi, dudaklarda da Sephora Profusion Lip Gloss (20-blushing)  kullanmayı unutmamak gerekiyor.

Gelelim genç ve güzel Leighton Meester gibi makyaj yapmak isteyenlere verilecek özel ipucuna… Göz çevrenizde hafif bir aydınlık ve ince yapı için hafif yapılı kapatıcıları tercih etmeniz son derece sade ve doğal bir görünüm sunacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI