Ana SayfaModaLeiLeo Emzirme Kıyafetleriyle Özgürce Emzirin

LeiLeo Emzirme Kıyafetleriyle Özgürce Emzirin

Kışı geride bıraktık, güneşli, mis gibi bahar havasında bebeğinizle sokağa çıkmanın, parklara, bahçeli mekanlara gitmenin zamanı geldi. Eğer siz de bebeğinizi dilediğiniz yerde özgürce emzirmenin keyfini yaşamak istiyorsanız www.leileo.com adresine mutlaka göz atın.

Sağlıklı bambu kumaşından üretilen LeiLeo emzirme kıyafetlerinin özel tasarımı sayesinde teniniz görünmeden emzirecek ve çok rahat edeceksiniz. İster evde misafirlerinizin yanında, ister parklarda, ister kafelerde… Hem bebeğiniz keyifle emsin, hem de siz rahat edin !
Tüm ürünler yüzde 100 organik
LeiLeo, sadece annelere değil anne adaylarına da geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.  Pantolon gibi duran hem hamilelikte hem doğum sonrasında giyilebilen eşofman altları,  hamilelik boyunca sevdiğiniz t-shirtleri giymeye devam edebilmeniz için bel bantları seçeneklerinizden sadece birkaçı. Hepsi çok kullanışlı,  pratik ve bambu kumaşı kullanıldığı için antialerjik, antibakteriyel ve terletmiyor.
LeiLeo’da, bebek tulumlarından önlüğe, bodyden battaniyelere kadar tüm ürünler bebeğinizin hassas teni için özel olarak yüzde 100 organik Ege pamuğundan üretildi. Hepsi yumuşacık ve sağlıklı. Ayrıca; LeiLeo Baby’nin” hastane çıkışı” seti de doğal malzemeler kullanılan el yapımı kutusunda sunuluyor hem de geri dönüşümlü. Kutunun kapağı resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor ya da bebeğin hatıra kutusu olarak değerlendirilebiliyor
LeiLeo’nun sağlıklı ve kullanışlı ürünleri anne adaylarının ve yeni annelerin alışveriş listesinde mutlaka yerini almalı. Hikaye kitabı tadındaki sitesinden keyifle ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI