Ana SayfaGüzellikLeke bakımında yeni bir çağ

Leke bakımında yeni bir çağ

Dermalogica’nın dört haftadan itibaren leke görünümünde azalma sağlayan yeni cilt aydınlatma sistemi ChromaWhite TR, mevcut lekeleri azaltmaya ve yeni lekelerin oluşumunu engellemeye yardımcı olarak daha aydınlık, düzenli bir cilt tonuna ulaşmayı sağlıyor. ChromaWhite TR cilt lekelerinin engellenmesine yardımcı olarak cilt tonunun dengelenmesine ve cildin aydınlanmasına destek olan, 3 adımlı bir sistem sunuyor. Hazırla (Prepare), Önle (Prevent), Koru (Protect).

Hazırla adımında yeni Tri-Active Cleanse var. Bu ürün temizleyen, aydınlatan ve arındıran üç etkili konsantre temizleyici. İçerdiği Laktik Asit ile cildi matlaşmış hücrelerden arındırıyor ve cilt yüzeyinin aydınlık görünmesini sağlıyor. Bu grupta yer alan bir başka yenilik ise  Powerfoliant2 Ürün birleştiğinde aktif olan çift fazlı toz-likit sistem, aydınlatıcı bakım ürünlerinin emilimini arttırırken cildi görünür şekilde aydınlatıyor ve yumuşatıyor.                               

Önle adımında da iki yeni ürün var. C-12 Concentrate ve Extreme C.  C-12 Concentrate, ipeksi, güçlü aydınlatıcı bakım, cildin aydınlık görünümünü arttırırken ileride oluşabilecek ton farklılıklarını azaltmaya ve engellemeye yardımcı oluyor.  Extreme C ise cilt ile temas ettiğinde emülsiyona dönüşen etkili, aydınlatıcı toz; içeriğindeki Magnezyum Askorbil Fosfat (MAP) ve Beyaz Çay ile ton farklılıklarını azaltıyor, cildin aydınlanmasını hızlandırıyor ve ileride oluşabilecek ton farklılıklarına karşı cildin savunmasını güçlendiriyor.  

Ve son adım olan koruma adımında da yine iki yeni ürün var. Pure Light spf30, cildi aydınlatan ve düzenleyen orta ağırlıktaki gündüz bakım nemlendiricisi olmanın yanı sıra  kimyasal olmayan mineral UV blokları ile UVA ve UVB ışınlarından kaynaklanan pigmentasyona karşı da cildi koruyor. Pure Night adı verilen diğer süper nemlendirici bakım ise siz uyurken cildinizi besliyor ve aydınlatıyor. Peptitler, mineraller ve bitkisel özlerden oluşan özel karışımımız cildin aydınlanması ve cilt tonunun dengelenmesi için ton farklılıklarını önlemeye yardımcı oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI