Ana SayfaModaLevi's Made & Crafted Kadın Koleksiyonunu Keşfedin

Levi’s Made & Crafted Kadın Koleksiyonunu Keşfedin

Pasifik Riviera adlı koleksiyon; güneşli Kaliforniya’nın cool enerjisini Fransız Rivierası yazının sofistike renk paletiyle harmanlayarak cesur hatlar, parlak renkler, düz ve rahat silüetlerle dolu bir seri yaratıyor.

«Bu sezonun Levi’s® Made & Crafted®  kadın koleksiyonunun enerjisi, deniz kıyısında yapılan tatillerin huzur ve konforunu çabasız ancak sofistike bir stille birleştiriyor. Bu; 80 ve 90’ları anımsatan rahat görünümlerin ve vintage esintili denime eşlik eden özgün, yumuşak dikimli, havadar ve hacimli formların bir karışımı. Zarif detaylar ve hafif kumaşlar, Levi’s için feminenliğin tanımını yeniden yapıyor. Sürdürülebilirliğe olan sonsuz bağlılığımızla organik pamuktan elde edilen denim ürünlerimizin yelpazesini genişletiyoruz.» — Jill Guenza,  VP, Levi’s® Global Kadın Tasarımcısı
 

Son birkaç sezondur görünümler bollaştığından, Levi’s® Made & Crafted® da vücudun inceliğine odaklanmanın ötesinde, çok daha rahat parçalar yaratma yolunu izledi. Jean’lerde bu durum, Column modelinin –geniş bacak açıklığına sahip, düz kesim, yüksek bel jean- genişleyen serisinde ve yeni Pleat Column’da –ortadan aşağıya doğru uzanan pilisi sayesinde daha da geniş bir bacak kesimi bulunan yüksek bel jean- ortaya çıkıyor. Düz kesimli yüksek bel Pipe Straight ise kısmen dar ama yine de rahat bir silüet sunuyor. Bileklerindeki bağcıkların feminen bir dokunuş kattığı geniş kesimli indigo denim ceket Sur La  Mer Oversized Tide Trucker ve beyaz ve ten rengi alternatifleri bulunan balon kollu kısa ceket Resort Trucker’ın da koleksiyona eklenmesiyle hacimli kesimler üst giyim ürünlerinde de yerlerini alıyor.

Bollaşmış silüetlerin yanı sıra Levi’s® Made & Crafted® kadın koleksiyonu, dantelin eşlik ettiği detaylar, keten kumaşlar, oversize büzgülü kollar, fonksiyonel cepler ve üstlere, sweatshirt’lere, jean’lere ve Trucker ceketlere eklenen küçük bağcıklarla yeni bir feminenliği ve yumuşak dokuları kucaklıyor. Koleksiyonun dikkat çekici parçaları arasında; ultra feminen bir görünüm yaratan büzgülü kollara sahip siyah Tap Shoe Riptide Sweatshirt, sarı beyaz çizgili Soleil Pipe Straight jean ile eşleştirilmiş Sunray Trucker Jacket ve gofre kumaşın Levi’s® Made &  Crafted’ın® denim versiyonu olan bir ceket yer alıyor.

 SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Bu sezon Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, tasarımlarının yarısından fazlası ve bazı üretim teknikleriyle sürdürülebilirlik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiş ahşap ve geri dönüştürülmüş pamuk artıklarından yapılmış dayanıklı, yüksek kaliteli bir elyaf olan Tencel ™ x Refibra ™ adlı kumaşın artan kullanımı, bu duruma örnek teşkil ediyor. İnanılmaz derecede yumuşak olan bu materyal, pamukla karıştırıldığında her türlü kıyafet için mükemmel bir döküm oluşturur. 

Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik konusunda kayda değer bir katkı sağlar. Sur La Mer Tide Trucker modelinde bulunan kenevir, geleneksel pamuktan ayırt edilemeyecek bir dokuya sahiptir ve üretim sürecinde çok daha az su ve tarım ilacı gerektirir. Levi’s® Made & Crafted®, denim pantolon, şort ve trucker ceketler ile triko üstlerde organik olarak yetiştirilmiş pamuğa yer vermeyi sürdürecek. Organik tarım ve yetiştirme sistemleri toprak verimliliğini yeniler ve korur, toksik ve kalıcı tarım ilacı ile gübre kullanımını azaltır, biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı olur. İşte tüm bu nedenlerle Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, yüksek kaliteyi, rakipsiz bir stili ve çevresel sorumluluk bilincini
 iç içe geçiriyor.

MADE IN JAPAN 

Levi’s® Made and Crafted™’ın sunduğu kalitenin en iyisini ortaya çıkaran Japon İşçiliği, trucker ceketler ve denim alt giyim ürünleriyle bu sezon da büyümeye devam ediyor.

 Birinci sınıf Japon kumaşlarından üretilen ve bitiş işlemi elde yapılan bu yatırım parçaları, yıllandıkça daha iyi hale geliyor. Levi’s® Made & Crafted®, her biri kendine özgü bir karaktere sahip el yapımı parçalardan oluşan bir ‘Made in Japan’ koleksiyonuyla bu ortaklığı sürdürmekten heyecan duyuyor. ‘Made in Japan’ tasarımları, Japonya’nın önde gelen kumaş fabrikalarından –ip boyama tekniğiyle ünlü- Kaihara Denim Mill tarafından Levi’s® Made & Crafted® için özel olarak geliştirilen denimden yapılmıştır. Arka kısımlarına entegre edilmiş, üzerinde kabartma tekniğiyle uygulanmış gün doğumu görseli bulunan deri parça ve iç kısımlarındaki Japon bayrağı etiketi kıyafetlere farklılık kazandırırken, Japon kumaşları ise iç bel bandında Japon bayrağı etiketiyle belirtilmiştir. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI