Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Morini Terrace

Lezzet Durağı: Morini Terrace

Yeni mekanlar ve farklı lezzetler keşfetme yolcuğumuzda bu ay rotamızı Zorlu Center`a çeviriyoruz. Kısa sürede İstanbul’un gözde lezzet ve eğlence duraklarından biri olmayı başaran Morini, en az gece etkinlikleri kadar, Pazar brunchlarıyla da popüler bir adres olacak gibi görünüyor. Beymen`in içinden geçerek ulaşılan Morini Terrace, yaz boyunca Pazar brunchlarını, yeşillikler içindeki gizli bahçesinde sunacak. 

Açıldığı günden beri yemeklerinden Michelle yıldızlı şef Micheal White`ın imzası olan Morini, Zorlu Center içinde önemli bir cazibe noktalarından biri olmayı başardı. Şimdi ise lezzetli makarnalar ve etlerden sonra Morini`nin New York`tan Türkiye`ye uzanan brunch lezzetlerini keşfediyoruz. Büfede, peynir çeşitleri, yepyeni pembe domates salatası, ayvalıktan zeytinler, ev yapımı reçeller ile birlikte özel kişler, taptaze muffinler yer alırken, Morini fırınından İtalyan gözlemesi ve Bademli Brioche sıcak servis ediliyor.

Güne fit başlamak isteyenler için taze meyveler, protein sevenlere fritata ve yumurta seçenekleri bulunuyor. Morini’nin badem, ay çekirdeği ve kabak çekirdekli taze meyvelerle süslenmiş enfes “Handmade Granola”sı ise bizim ekibin açık ara favorisi oluyor.  Kahvaltıda da tatlıdan vazgeçmek istemeyenler içinse, apple pie ve unsuz çikolatalı kek yanında dondurmayla servis ediliyor.

Brunch keyfi Jazz eşliğinde, New York usulü Mimozalar ve Bloody Mary’lerle öglen saatlerine kadar sürüyor. Morini Terrace’da Pazar brunch’nın kişi başı fiyatı ise 60 TL. Eğer pazar sabahı için New York usulü bir brunch harika olur diyorsanız Morini Terrace kesinlikle doğru adres…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI