Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Tom`s Kitchen İstanbul

Lezzet Durağı: Tom`s Kitchen İstanbul

2014`e lezzetli bir restoran keşfederek başlıyoruz. Ocak ayının ilk günlerinde denediğimiz Tom`s Kitchen atmosferinden menüsüne kadar her alanda beğenimizi kazandı. Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens tarafından açılan restoran Londra`dan sonra dünyada ilk kez İstanbul Zorlu Center`da açıldı.

Londra dışındaki ilk şube olma özelliğini taşıyan Tom`s Kitchen Zorlu Center `İngiliz brasserie konseptiyle müşterilerini ağırlıyor. Zorlu Center`daki Tom`s Kitchen açılalı sadece bir kaç ay olmasına rağmen menüsü ve sıcak ortamıyla müşterilerini mutlu etmeyi başarıyor.

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar hizmet veren restoranda İngiliz tariflerinin yanı sıra Fransız mutfağının modern dokunuşlarına da yer veriliyor. Tom`s Kitchen`ın İstanbul şubesinin menüsünde özellikle dikkat çekenler başlangıçlarda avuk ve Kaz Ciğeri Parfe ve Baharatlı Yengeç Kek, ana yemek olarak ise İngiliz`lerin müşhur yemeği Shepherd’s Pie, fırında kuzu kalça, tavuk schnitzel ve dana burger. Tabii ki mükemmel tatlıları da unutmamak lazım. Özellikle sufle ve paylaşımlıklardan Baked Alaska`yı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Mekan 170 kişilik oturma kapasitesiyle iş yemeklerinden, aile ve arkadaş toplantılarına kadar pek çok buluşmaya da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sıcak ortamı ve dekorasyonuyla da beğenimizi toplayan Tom`s Kitchen  Pazartesi’den Cuma’ya 08.00-11.45, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-11.45 saatleri arasında kahvaltı menüsü, haftanın her günü 12.00-23.00 arasında da öğlen ve akşam yemeği servis ediyor.

Bizim büyük bir keyifle deneyimlediğimiz Tom`s Kitchen`ı mutlaka deneyin deriz. Memnun kalacağınıza hiç şüphemiz yok. Şimdiden afiyet olsun.

Toms`s Kitchen Zorlu Center: Zincirlikuyu Caddesi Zorlu Center Bulvar Katı AVZ, No:134, Beşiktaş 0212 353 66 77

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI