Ana SayfaYaşamLezzet Durağı: Yada Sushi

Lezzet Durağı: Yada Sushi

Bu ay lezzet durağı rotası olarak İstinye`deki Yada Sushi`yi seçtik. Kasım ayında 1. yaşını kutlayan mekanda; Çin, Japon ve Thai mutfağının en özel yemekleri yer alıyor. Uzakdoğu mutfağına meraklı olan İstanbullular için favori mekanlardan olmayı başaran Yada Sushi`de eski Mori`nin ekibi hizmet veriyor. Yada ismi ise; Japonya`da güç veren, değerli taş anlamına geliyor. 

Tasarımı genç mimar Bruno Medina tarafından yapılan restoran, girdiğiniz andan itibaren sıcak ve samimi atmosferi ile size keyifli bir yemek yiyeceğinizin işaretini veriyor. Biz de ekip olarak samimi bir karşılama ile karşılanıp, şefin seçtiği, tadı damağımızda kalan leziz yemeklerden denedik. En çok tercih edilenlerin de içinde bulunduğu lezzet şöleninde, bizim favorimiz Volcano Roll oldu. İçinde; karides, yengeç eti, ahtapot, deniz tarağı, uçanbalık yumurtası, avokado ve Japon mayonezi bulunan bu özel sushinin fiyatı ise 32 TL. 

Menüde vejeteryan ve pişmiş balıklı sushi seçenekleri de bulunuyor. Deniz ürünü tercih etmeyenler için de yine Uzakdoğu mutfağına özgü tavuk, et ve pilav çeşitleri bulabilirsiniz. Ayrıca kendizi şefe emanet edebilir (Omakase) veya istediğiniz sushiyi kendiniz yaratabilirsiniz. 

Bizler edamame ile başlangıç yaptık, noodle ile devam ettik, çeşitli sushiler, et ve mantarla ana yemeğimizi sonlandırdık. Sonrasında sunulan tatlıları yiyecek halimiz kalmadığını düşünürken, tabakların hızlı bir şekilde boşaldığını gördük. Kısacası biz çok memnun kaldık.  Siz de en kısa sürede denemelisiniz! Ayrıca 12:00-23:00 saatleri arasında paket servis hizmeti de mevcut. Söylediğimiz gibi şu sıralar popüler olan bu mekana özellikle haftasonu gidecek olursanız rezervasyon yaptırmanızda fayda var. 

Yada Sushi Adres: İstinye Mahallesi, Koru Caddesi 5-6, İstinye, Sarıyer

Yada Sushi Telefon: 0212 323 57 03

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI