Ana SayfaYemekLezzeti ve Ambiyansıyla Scarlet Etiler Farkı

Lezzeti ve Ambiyansıyla Scarlet Etiler Farkı

Eksiksiz bir şehir kulübü olmayı misyon edinerek sunduğu lezzetli menüsü ve çarpıcı ambiyansıyla her zaman misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Scarlet Etiler, açıldığı ilk günden beri steakhouse ve burger denince ilk akla gelen adreslerden biri.

 

Steakhouse kültürünü Türkiye’de yaygınlaştıran ünlü şeflerden Süleyman Dilek yönetimindeki mutfak ve markanın çözüm ortağı çiftliklerden tedarik edilen özel üretim etlerle oluşturulan Scarlet Etiler menüsü her seçenekte birbirinden güzel tatlar sunuyor.

Başlangıç menüsünde yer alan Scarlet Carpaccio, Scarlet Steak Sushi, Brezilya döneri churrascaria ve dana havyar menünün geri kalanında karşılaşacağınız tatların habercisi. Karar vermekte zorlanacağınız, birbirinden özel lezzetleri bulabileceğiniz Scarlet menüsünde dinlendirilmiş et çeşitleri, dana bonfilenin farklı yorumları ve kuzu etinden hazırlanan spesiyallerin farkını daha ilk anda anlayacaksınız.

 

Zengin et çeşitlerinin yanı sıra Scarlet şefleri tarafından hazırlanan özel sucuk ve köfte çeşitleri, sosis ve burgerler de alternatif lezzetler arasında bulabileceğiniz seçeneklerden birkaçı. Farklı soslarla deneyebileceğiniz salata çeşitlerini de tek başına ya da etin yanında tercih edebilirsiniz.

 

Yerli ve yabancı şaraplardan oluşan zengin kavı, Scarlet’e özel kokteyl çeşitleri ile lezzetli bir yemeğe eşlik edecek her ayrıntının düşünüldüğü Scarlet Etiler’de vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Şık dekorasyonu ve yarattığı farklı ambiyansıyla size bir o kadar da konforlu bir ortam sunan Scarlet, sevdiklerinizle keyifli anlar geçirebileceğiniz, özel görüşmeleriniz ve toplantılarınız için ideal bir adres.

 

VIP ODALAR

Mekan, Scarlet lezzetleriyle özel bir ambiyans arayanlar içinse VIP odalarıyla hizmet veriyor.  Farklı büyüklüklerde, kaliteli ve şık dekorasyonlarıyla misafirlerini ağırlayan VIP odaları özel kutlamalarınız, toplantılarınız veya müzikli eğlenceleriniz için tercih edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI