Ana SayfaModaLFW Burberry Prorsum 2014 Kış

LFW Burberry Prorsum 2014 Kış

"Trench Kiss" ismini verdiği yeni koleksiyonu ile Burberry`nin imzası haline gelen trench coat`ları bir kez daha ön plana çıkardığını belirten Christopher Bailey, hazırladığı 2014 Kış koleksiyonu ile markayı ne kadar gençleştirdiğini bir kez daha göz önüne serdi.

Canlı müzik eşliğinde mankenlerini podyumdan yürüten Bailey`nin koleksiyonunda ilk dikkat çeken bolero ile birleşen trench coat`lardı. Camel ve koyu kahverengi ikilisini üstlerde birleştiren tasarımcı, bir önceki erkek defilesinde baskın hale getirdiği hayvan desenlerini bu kez her iki cinsiyet için de ön plana çıkardı. Victoria Beckham`dan sonra kalem etekleri kullanmayı en çok seven isimlerden biri olan Bailey, bu noktada ise çizgileri, şarap rengini ve deriyi önde tutmayı seçti.

Her tasarımına bir parca deri ekleyen Burberry`nin genç tasarımcısı için 2014 kışı renkli deriler, leopar desenleri ve bolera ile birleşen üstler ile geçecek gibi görünüyor. Fotogaleriye tıklayarak Christopher Bailey imzalı Burberry Prorsum 2014 Kış defilesini inceleyebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI