Ana SayfaModaLFW Tom Ford 2014 Kış

LFW Tom Ford 2014 Kış

Dünya çapında markasına ait 100 farklı mağaza bulunduran Tom Ford, tasarımcılar arasında en çok tercih edilen isim olduğunu da bu sayede kanıtladı. Yaklaşık beş senedir moda haftalarından ve podyumlardan uzak duran tasarımcı, ürünleri genellikle ünlü isimler ya da kırmızı halılar sayesinde yeterince duyuruyordu. Uzun bir aradan sonra Londra Moda Haftası`nda 2014 Kış koleksiyonunu tanıtacağını duyurarak büyük bir heyecan yaratan Ford, yeni koleksiyonu ile yalın ve keskin çizgisini bir kenara bıraktığını gösterdi.

Her zaman daha sert çizgilerin, yalınlıkla beraber gelen iddianın simgesi olan tasarımcı, iki sezondur dünyayı esip kavuren desen trendinden nasibini almış gibi görünüyor. Belirgin  çizgilerini farklı etnik desenlerle yumuşatan Ford, desenlerin yanı sıra farklı renkleri de kombin ederek ortaya karışık bir görüntü çıkardı. Monochrome trendine ucundan değinen tasarımcı, deriyi de en az seviyede kullanarak diğer herkesten çok farklı bir yönde olduğunu kanıtladı.

Beş yıl aradan sonra çok değişik ve nefes kesici bir koleksiyon ile aramıza dönmesini bekledeğimiz tasarımcının yeni koleksiyonuna henüz alışamasak da farklılığının podyuma getirdiği hareket kendini tekrarlayan trendler arasından bir anda sıyrıldı. Fotogaleriye tıklayarak Tom Ford`un 2014 kışında sizin için neler hazırladığını görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI