Ana SayfaYaşamLiderler Fortune ile Jazz`da buluştu

Liderler Fortune ile Jazz`da buluştu

Fortune Türkiye ve Turkcell ev sahipliğinde düzenlenen "Liderler Jazz`da Buluşuyor" gecelerinin ikincisi 15 Nisan Pazartesi günü, iş dünyasının önde gelenlerinin katılımıyla Opera Hotel`in Skyview katında gerçekleşti.

2013 yılı süresince devam edecek olan ve Türk iş dünyasının liderlerini farklı temalarda bir araya getirecek olan gecelerin ikincisinde daha önce Kraliyet ailesi için konser veren swing müziğinin efsane ismi Ray Gelato ve orkestrası muhteşem bir performans sergileyerek konuklara unutulmaz anlar yaşattılar.

Johnny Walker Black Label ikramları eşliğinde eşsiz müzik ziyafetiyle geçen gece hakkında konuşan Fortune Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu, "“Fortune  Türkiye dergisi olarak Türk iş dünyasını kimi zaman sanat, kimi zaman ekonomi ve müzikle ilintili farklı platformlarda FORTUNE çatısı altında bir araya getirmeye devam edeceğiz. Türk iş dünyasının liderleri ile birlikte dünyaca ünlü bir swing caz ustasını dinlemek büyük bir keyifti.” diyerek duygularını dile getirdi.

Fotogaleriye tıklayarak ikincisi düzenlenen "Liderler Jazz`da Buluşuyor" gecesine katılan birbirinden başarılı isimleri yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI