Ana SayfaModaLidyana ile Aksesuarım Olmadan Asla

Lidyana ile Aksesuarım Olmadan Asla

Canlı-neon renkler, deri bileklikler, en zarif kolyeler, farklı tasarımlar…

Bunlar bu yaz hayatınızın vazgeçilmezi olacak aksesuarlar. Artık trendi yakalarken detayların önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Alışılagelmiş sade bir elbiseyi bile bir anda göz alıcı hale getirebilen aksesuarları seçerken özen göstermemiz şart. Her kombinin aksesuarı bir başka olmalı, tarzını yansıtmalı. Kıyafetin tarzına göre seçim yapmak, renk uyumları veya kontrastlarıyla trendleri yakalamak çok önemli.

İşte bu yüzden tarzınıza göre en iyisini bulmak ve onları en güzel şekilde kombinleyebilmeniz için size çok özel bir dosya hazırladı.

Öncelikle yeni favorimiz olan dünyaca ünlü takı ve aksesuar markalarını Türkiye’nin en yetenekli tasarımcıları ile aynı çatı altında toplayan Lidyana.com takıları arasında kendimizi kaybettik. Ardından Rihanna, Blake Lively, Sinem Kobal ve Burcu Esmersoy gibi ünlü isimlerin stillerinden yola çıkarak en güzel kombinlerin nasıl yapılacağına dair araştırmalara giriştik. Bu girişim Lidyana’da satılan bu denli güzel ve eşsiz tasarım arasında kendimizi kaybetmemizle son buldu. Ve sonuçta ortaya 6 farklı tarz, 6 ünlü isim ve onlarla uyumlu en güzel takılar çıktı.

Trendus’un ünlü stillerinden ve farklı tarzlardan sizin için seçtikleri fotogaleride incelemeniz için hazır bekliyor. Fotogaleride gezerken beğendiğiniz ürünleri hemen almanız için en kolay yolu da hazırladık. Fotogaleriden seçin beğenin, fotoğrafların altındaki linklerden Lidyana`ya yolculuğa çıkara beğendiğiniz ürünü hemen satın alın ve bu yaz aksesuara donanıp tüm gözleri üzerinize çevirin.

Ve işte en güzel haber: Lidyana`daki tüm takılar 22 Haziran`a kadar sadece Trendus okurlarına özel yüzde 15 indirimli! Evet yanlış duymadınız. Lidyana`daki tüm ürünler kısa bir süreliğine sadece Trendus okurlarına yüzde 15 indirimle. Tek yapmanız gereken fotogaleriden beğendiklerini seçmek ve sonrasında burayı tıklayarak indirim kodunu kullanmak.

İndirim Kodu: TRND15

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI