Ana SayfaDekorasyonLigne Roset tekli koltuklarda taht mücadelesi!

Ligne Roset tekli koltuklarda taht mücadelesi!

Ligne Roset’in tekli koltukları orijinal tasarımlarıyla tüm bakışları üzerlerine çekiyor. Bu koltuklara bir kez oturan bir daha yerinden kalkmak istemiyor. Görünen o ki, “koltuk sevdası” yeni bir anlam kazanıyor. 

Ligne Roset’in ödüllülerinden PUMKIN, dünyanın en prestijli tasarım yarışması Red Dot Design Award 2008`de "Winner" oldu yani birincilik ödülüne layık görüldü. Pierre Paulin imzalı bu koltuk bir kez içine gömüldükten sonra bir daha kimseye kaptırmak istemeyeceğiniz bir başyapıt. Elysée Sarayı’nda eski Fransız Cumhurbaşkanı Georges Pompidou’nun özel koleksiyonunda da yer alan PUMKIN, yumuşak ve yuvarlak hatlarıyla son derece davetkar. 

MOEL ise Red Dot Design Award 2007`de "En İyilerin En İyisi – Best of the Best" ödülünü kazandı. Açılmış bir istiridye kabuğunu andıran MOEL’e oturduğunuzda kendinizi denizler kralı/ kraliçesi gibi hissedebilirsiniz. Tahtınızı kimseye kaptırmak istemeyeceksiniz. 

Çocukluk hayaliniz: Sallanan koltuklar!

İçinizdeki çocuğa ses verin ve bir sallanan koltuk almayı daha fazla ertelemeyin! Ligne Roset’in sallanmayı seven koltuğu MINI DADA evinize mutluluk ve eğlence saçıyor. Cıvıl cıvıl renklerde tasarlanmış kılıfları kolaylıkla çıkarılıp yıkanabiliyor. Yalnız, lütfen sabahtan akşama kadar sallanmayın, yerinizi biraz da yaramaz küçüklere bırakın! 

Modern ve sofistike

Ligne Roset’in nispeten daha ağırbaşlı tekli koltukları da var. Basit form ve klasik çizgilerin mükemmel bir kombinasyonu olan JONATHAN, evlere kolaylıkla uyum sağlıyor.  

RIVE DROITE ise zarif çizgileri ve ince ayrıntılarıyla fark yaratırken, oturma takımlarıyla tam anlamıyla bütünleşiyor. 

Tasarım harikaları

Değişiklik mi istiyorsunuz? Öyleyse radikal bir kararla tüm evinizi yeniden yaratabilir, ya da birkaç parça ürünle evinizin ambiyansını bir anda değiştirebilirsiniz. Dekorasyonda özgün tasarımlara önem verenlerin tercihi olan Ligne Roset evlerde sıradanlığa son veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI