Ana SayfaModaLimango ile Private Shopping sistemi

Limango ile Private Shopping sistemi

Private Shopping sistemi, kaliteli ve markalı ürünleri uygun bir fiyata ve sıradan "indirim"den değişik bir yöntemle sunduğu için dünyada da Türkiye`de de çok başarılı oldu. Bu sistemin en iyi temsilcilerinden biri de kuşkusuz Limango. Limango`nun Marketing Müdürü Sinan Uycan, Private Shopping ve Limango ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

Bu arada Limango`ya bu sayfadaki linklerden giderseniz, kazanacağınızı hediye çeki ile ilk kargonuzu bedavaya getirebilirsiniz. Siparişinizi tamamlarken, hediye çekinizi kullanmayı unutmayın. Bu teklif 10 Haziran 2010 tarihine kadar geçerliliğini koruyacak. Ne duruyorsunuz doğru Limango`ya. Limango`nun indirimlerini Trendus`un moda sayfasındaki özel Twitter`ından da takip edebilirsiniz.

Limango`dan bize biraz bahseder misiniz? Ne gibi fırsatlar sunuyor?
Limango, ilk olarak Almanya`da faaliyete geçmiş bir site. Yaklaşık 2 yıl önce, 3 ortaklı bir satış şirketi olarak Almanya`da ve limango.de internet adresinde kuruldu. limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende gruplarından Otto Group tarafından satın alındı. Otto Group aynı zamanda küresel çapta en büyük ikinci e-ticaret firması konumunda bulunuyor. Almanya`dan sonra Türkiye`ye de yatırım yaptılar ve limango.com.tr 2009 yılının nisan ayında kullanıma açıldı. limango.com.tr, Otto Group`un Türkiye`deki ilk ve tek internet yatırımı. Limango olarak, dünyaca ünlü markaların özel ürünlerini sadece davetiye usulü ile üye olan son kullanıcılara %70`e varan indirimlerle sunuyoruz. limango.com.tr internet mağazasında her hafta, dünya modasını belirleyen dev markaların tekstil, ayakkabı ve aksesuar ürün gruplarından çeşitli modelleri, özel indirimlerle vitrine çıkıyor.

Private shopping sisteminin normal alışveriş sitelerine göre nasıl üstünlükleri veya farklılıkları oluyor?
"Private shopping" yani "özel alışveriş", sadece davetiye usulü ile üye olan kullanıcıların alışveriş yapabilmesi anlamına geliyor. Bu anlamda da çok özel bir kullanıcı kitlesine sahibiz. Ürünlerimizi kısa sürelerle ve sınırlı sayılarda satışa sunduğumuz için, sadece üyelerimizin takibinde ve onlara özel bir alışveriş sistemi oluşturmuş oluyoruz.
 

Hangi markalarla çalışıyorsunuz? Ürün yelpazesi hakkında bilgi verir misiniz?
Limango`da dünyaca ünlü birçok markanın tekstil, giyim, iç giyim, ayakkabı, çanta, kişisel bakım ve aksesuar gibi birçok ürününün satışını yapıyoruz.

En popüler indirimler genellikle hangi ürünler için oluyor?
En popüler kampanyalar genellikle bayan çanta ve bayan ayakkabı ürünleri oluyor.

Çok fazla talep olan indirimlerden eliboş ayrılmamak için verebileceğiniz taktikler var mı?
Çok fazla talep olan indirimlerde, istenilen ürünü elde edebilmek için Limango`nun sürekli takip edilmesini öneririz. Siteyi, kampanyaların açılış saati olan 08:00-08:30 arası ziyaret etmek de ürünler tükenmeden rahat rahat alışveriş yapmak için uygulanabilecek bir taktik.

Kaçan fırsatlar periyodik olarak geri geliyor mu yoksa bir kere giden bir daha bulunmuyor mu?
Üyelerimizin geri dönüşlerine göre kampanyaların tekrarı mümkün olabiliyor. Bir marka, kampanyası başaralı ise bir sene içinde en fazla 4 kere üyelerimizin beğenisine sunuluyor.

Sadakati nasıl değerlendiriyorsunuz, ödül sisteminiz var mı?
Üyelerimize hediye çekleri sunarak alışverişlerinde onlar için küçük sürprizler ve avantajlar oluşturuyoruz. Günün herhangi bir anında Limango`da dolaşırken üyelerimizin karşısına aniden sürpriz bir hediye çeki çıkabiliyor. Bu sürpriz hediye çekleri yalnızca o anda siteyi ziyaret edenlere ve bir saat süreyle geçerli olmak üzere sunuluyor. Ayrıca, arkadaşlarını Limango`ya davet eden üyelerimize de farklı bir fırsat sunuyoruz. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr`de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor.

Private Shopping siteleri Amerika`da büyük bir başarı yakaladılar hatta birçokları sıradan alışveriş sitelerine göre çok daha büyük gelir elde etti. Bu modelin başarısının ardındaki sebep nedir?
"Private shopping" dünyada da çok yeni ve farklı bir konsept. Bu konsept ile çok özel markalara, uygun fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ayrıca ürünler, limitli sürelerde tüketicinin beğenisine sunulduğu için tüketici aklında olmayan bir alışverişi gerçekleştirmeye teşvik ediliyor. "Impulse Shopping" denen bu eğilim, avantajlı fiyatlardan sonra modelin başarısının ardındaki bir başka sebep olarak telaffuz edilebilir.

Türkiye`de Limango`ya ilgi nasıl oldu, örneğin Almanya örneği ile karşılaştıracak olursanız…
Limango üyelerinin sayısına ve alışveriş oranlarına baktığımız zaman Türkiye`de "özel alışveriş"in sevildiğini söyleyebiliriz. Limango`nun şu anda toplam olarak 300.000`e yakın üyesi bulunuyor. Bu rakam da bu ilgiyi kanıtlar nitelikte.
 

 www.limango.com.tr

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI