Ana SayfaModaLoewe Paula's Ibiza Koleksiyonu Beymen Bodrum Yalıkavak Marina'da!

Loewe Paula’s Ibiza Koleksiyonu Beymen Bodrum Yalıkavak Marina’da!

Dünyada sadece seçili mağazalarda satışa sunulan Loewe x Paula’s Ibiza 2020, BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina’daki özel Pop-Up butiği ile ziyaretçilerini tropikal bir yolculuğa çıkarıyor. 

 

Loewe Kreatif Direktörü Jonathan Anderson’un 2017 İlkbahar – Yaz sezonunda Ibiza’nın ikonik butiği Paula’s Ibiza ile başlattığı iş birliğinin son koleksiyonu olan Loewe x Paula’s Ibiza 2020,  Akdeniz’in ve Balear Adaları’nın neşeli, dinamik, renkli yaşam tarzından ve hedonizm kültüründen ilham alıyor. Yazın enerjisini ve ruhundan esinlenen tasarımlar canlı renkleri, batik desenleri ve eğlenceli aksesuarları ile tam bir görsel şölen sunuyor. Paula’nın kurucuları Armin Heinemann ve Stuart Rudnick’in doğadan esinlenerek yarattığı ikonik baskıların sıkça karşımıza çıktığı koleksiyonda; 

batik boyama bohem elbiseler, tshirtler ve denimler, çiçekli gömlekler, keten etekler, yaz renklerinde çiçek desenli çantalar, hasır plaj çantaları ve hayvan figürlü küçük aksesuarlara uzanan geniş bir ürün gamı yer alıyor.    

 

Jonathan Anderson koleksiyonu ile ilgili değerlendirmesinde; ““Beni çocukluk ve gençlik anılarıma döndüren Ibiza’nın her zaman benim için çok değerli. Bu koleksiyonda işte tamda o anıları uyandırıyor, rahatlık, kaçış duygusu ve beraberinde içimizi kaplayan neşe” diyor.  

 

Loewe Paula’s Ibiza Koleksiyonu, BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina’daki Loewe x Paula’s Ibiza Pop Up Butiği’nde exclusive olarak moda tutkunlarıyla buluşuyor.  

 

#LOEWE

#LOEWEpaulas  

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI