Ana SayfaYaşamLogitech G29 İle Oyunda Kal!

Logitech G29 İle Oyunda Kal!

Evde geçirilen zamanın fazlasıyla arttığı bugünlerde, başta profesyonel oyuncular olmak üzere pek çok kişi oyun oynamaya çok daha fazla vakit ayırmaya başladı. Oyun teknolojileri ve ekipmanlarının lider markası Logitech G, yarış direksiyonu G29 Driving Force ile uzun saatler oyunda kalanlar için heyecan dolu bir oyun deneyimi sunuyor.
 

Gerçeğe en yakın yarış deneyimi

PlayStation 4 ve PlayStation 3 lisansına ek olarak tüm PC modelleri ile uyumluluğa sahip, Logitech G29 Driving Force, çift motor gücü destekli şanzımanı, sarmal vites takımı, paslanmaz çelik valf, fren ve debriyaj pedalları ile hassas yarışlar ve uzun süren güvenirlilik vadediyor. Çift motor güç desteğiyle üretilen cihaz, arabalardaki gerçek vites değiştirme hissini yaşatıyor. Sarmal şanzımanlar olağanüstü yumuşak, sessiz ve hassas hareketler yapmanıza yardımcı oluyor.

Logitech G29 Driving Force, direksiyon şaftında bilye rulmanları, paslanmaz çelik otomatik vites değiştirme özelliği ve pedallarıyla kendini gösteriyor. Yüksek kalite el yapımı deri yarış direksiyonu olan Logitech G29 Driving Force, kullanıcılarına daha rahat ve uzun süreli deneyim yaşatırken gerçek araçlarla benzer şekilde tasarlanan 900 derece direksiyon dönüş açısı gerçek yarış deneyimi sunuyor. Özel yarış ekipmanlarına bağlantı sağlayan vida yuvaları veya direksiyon üzerinde bulunan dahili kelepçelerle masaya sağlam ve kolaylıkla monte edilebilen yarış seti ani manevralarda kaymayı ve sallanmayı en aza indiriyor.

Logitech G29 Driving Force, direksiyon üzerine konumlandırılmış D-Pad konsolu sayesinde yarışa geçişte kusursuz bir kolaylık sağlıyor. LED gösterge ışıkları gözünüzü yoldan ayırmadan maksimum ivmeyi kazanabilmeniz için ne zaman hızlanmanız gerektiğini size bildirirken, A 24 nokta seçimi eksi/artı tuşlarıyla ince ayar yapma olanağı sunuyor.

Logitech G29 Driving Force’un bağımsız ayak pedalı adeta gerçek bir arabanın içindeymiş gibi rahatlıkla fren yapmanızı, hızlanmanızı ve vites değiştirmenizi sağlıyor. Ayrıca sürüş için daha gerçek bir pozisyon almanıza yardımcı oluyor. Doğrusal olmayan pedal kopyası, basınç performansı ve hassas fren sistemi oyuncuya gerçek fren hissi yaratıyor. Özel debriyajı ise G29 yeteneklerini test etmek isteyen oyun tutkunları için sürükleyici bir deneyim yaşatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI