Ana SayfaYaşamL’Olivetto Restaurant’ta Ukraynalıların Dayanışma Gecesi

L’Olivetto Restaurant’ta Ukraynalıların Dayanışma Gecesi

Ukraynalı sanatçı Tatyana Demidova’nın kurduğu Demiart sponsorluğunda ve Dr. Koray Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecede bir araya gelen Ukraynalılar yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. Ukrayna’daki işgalden kaçarak Türkiye’ye sığınan kadın ve çocuklar hembirbirleri ile hasret giderdi hem L’Olivetto Restaurant’ın sıcak atmosferinde birlik ve beraberliklerini pekiştirdi. Savaş mağduru kadın ve çocuklar kendilerini böylesine özel bir etkinlikle buluşturan Demiart ve Dr. Koray Erdoğan’a şükranlarını sundu.

 

Gecede kısa bir konuşma yapan Dr. Koray Erdoğan: ”Hepinizin kaygılarını, endişelerini, korkularını anlıyor, duygularınızı en kalbi duygularımızla paylaşıyoruz. Savaşların kazananı yoktur. Kaybedenleri ise masum insanlar, kadınlar ve çocuklardır. Bugün burada yüzlerinizi bir nebze olsun güldürebildiysek ve sizlere yeniden bir arada olma mutluluğunu yaşatabildiysek ne mutlu bizlere. Umarım kötü günler çabucak geçer ve sizler eşlerinize, çocuklarınız babalarına ve Ukrayna tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşur.” sözleri ile duygularını dile getirdi.

 

Gecede bir de hediye çekilişi yapıldı. Tatyana Demidovakendi dokunuşları ile birer sanat eserine çevirdiği kıyafetlerden oluşan özel kreasyonunu çekilişle akşam yemeğinde buluşan soydaşlarına armağan etti. Demiart adını verdiği atölyesiyle modern sanatın en genç ve en başarılı temsilcilerinden olan Tatyana Demidova sevginin, barışın ve hoşgörünün renkleri ve çizgileriyle harmanlanan özel seçkisiyle büyük övgü aldı.

 

Gece, Ukraynalı kadın ve çocukların birbiri ardına söylediği ezgiler ve türkülerle sona erdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI