Ana SayfaModaLongines Legend Diver Watch Bronz Kasasıyla Karşınızda!

Longines Legend Diver Watch Bronz Kasasıyla Karşınızda!

Kanatlı kum saatinin Heritage segmentinin sembolik parçaarından biri olan Longines Legend Diver Watch’ın artık yeni bronz versiyonu da bulunuyor. Bu sıcak tonlu tasarım Longines’in en eski dalgıç saatlerinden birine yeni bir görünüm kazandırıyor. 1960’larda tasarlanan bir dalgıç saatinin yeniden düzenlenmiş hali olan Longines Legend Divr Watch’ın heritage segmentindeki yeri ayrı. Saint-Imer merkezli markanın zengin mirasının sembolü olan ve yıllar içinde eklenen yeni modellerle genişleyen seride artık bronz bir versiyon da yer alıyor.

Bronz yaşayan bir malzeme. Zamanla değişerek güzelleşen ve her saati eşsiz hale getiren doğal patinası ve sıcak rengi ile insanı büyülüyor. Koleksiyonun önceki modellerinde olduğu gibi bu yeni versiyonda da orijinal tasarımın ruhuna ve temiz çizgilerine sadık kalınan saatler en son teknik özelliklerle donatılmış. Çağdaş ancak aynı zamanda tarihine sıkı sıkıya bağlı olan bu yeni versiyonun herkesin bildiği ve sevdiği koleksiyon parçalarından biri olan bu efsanevi modelin hikayesinde kendi rolünü oynayacağına hiç şüphe yok.

Kanatlı kum saatinin sembolik modellerinden biri olan Longines Legend Diver Watch; orijinalliği arayan kadın ve erkeklerin her anına eşlik edecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI