Ana SayfaModaL'Oréal Paris Lights On Women Ödülü İle Cannes'a Damgasını Vuruyor!

L’Oréal Paris Lights On Women Ödülü İle Cannes’a Damgasını Vuruyor!

50 yıldır “Çünkü Biz Buna Değeriz” diyerek kadınları güçlendirme misyonunu taşıyan L’Oréal Paris, kadın yönetmenlerin de arkasında! 74. Cannes Festivali kapsamında Cannes Festivali Kısa Film yarışması ve Cinéfondation ile birlikte; yükselen bir kadın yönetmeni onurlandıracak olan Lights On Women Ödülü‘nün lansmanını duyuran L’Oréal Paris, bu ödül ile kadınları güçlendirme taahhüdünde bir adım daha ileriye gidiyor. Lights On Women Ödülü‘nün kazananını duyuracak olan Akademi ödüllü aktris ve L’Oréal Paris elçisi Kate Winslet, ödülle ilgili duygularını paylaştı.

 

 

24 yılı aşkın bir süredir Cannes Film Festivali’nin resmi ortağı olan L’Oréal Paris, markanın değerlerini bünyesinde barındıran ikonik isimlerle ayrıcalıklı ilişkisi sayesinde, sinema sektöründe de kadınların güçlendirilmesini savunan feminist bir marka olmayı sürdürüyor. L’Oréal Paris, kadınları güçlendirme taahhüdünde yeni bir pencere açarak, sinemadaki kadınlara özel bir ödül programı başlatıyor. Gelecek vadeden kadın yönetmenleri yaratıcı tutkularının peşinden gitmek ve karşılaştıkları engellerin üstesinden gelmek konusunda teşvik edecek Lights On Women Ödülü ile L’Oréal Pariskadınların sinemadaki yerini güçlendirmeye hazırlanıyor.

 

Markanın ikonik sloganı “Çünkü Biz Buna Değeriz”in 50. yıldönümünü de kutlayan L’Oréal Paris, festivalin bu yılında marka adına kırmızı halıda bulunan ve farklı, kapsayıcı bir güzellik vizyonunu kutlamak için bir araya gelen ünlü sözcülerinden oluşan bir yıldız kadrosunu Cannes’da ağırlayacak.

 

Cannes Festivali Kısa Film yarışması ve Cinéfondation ile birlikte L’Oréal Paris’in yükselen bir kadın yönetmeni onurlandıracak olan Lights On Women Ödülünün kazananı, Cannes Festivali Kısa Filmler yarışmasının seçkisinden ve Cinéfondation uluslararası film okullarının kısa film programlarından seçilecek. Son seçim, Akademi ödüllü ve L’Oréal Paris elçisi Kate Winslet – ödülün ilk jüri üyesi – tarafından 16 Temmuz’da Cannes’daki Jeune Cinéma akşam yemeğinde düzenlenecek özel bir ödül töreninde belirlenecek ve duyurulacak. Lights On Women Ödülü‘nün ilk sahibi 30.000 €’ya kadar mali destek alacak. Bu eşsiz fırsat ve tanınırlık, kazanana daha fazla görünürlük için bir platform sağlayacak ve aynı zamanda sinemadaki yeteneklerin arasına dahil olma imkanı kazandıracak.   

 

Aktris Kate Winslet ödülle ilgili,“Kadın film yapımcıları için bu olağanüstü desteğe jüri üyesi olarak başkanlık etmek ve böylesine inanılmaz bir yeteneği kutlama fırsatına sahip olmak ne büyük bir onur! Sektörümüzde cinsiyet eşitliğini sürdürmek için bir topluluk olarak birlikte çalışmamız çok önemli ve bu önemli girişimde L’Oréal Paris ailesinin yanında yer almaktan mutluluk duyuyorum,” şeklinde konuştu.

 

Thierry Frémaux, Festival international du film de Cannes Direktörü,“L’Oréal Paris ile olan bu heyecan verici ortaklık, markanın Cannes ve daha geniş sinema topluluğu için devam eden desteğinin doğal bir uzantısını temsil ediyor. Lights On Women Ödülü, hak eden bir yaratıcıyı onurlandırmak için çok ihtiyaç duyulan bir fırsat sunacak ve Kısa Film yarışmasının ve uluslararası film okullarının; yarının kadın yeteneklerini tanımaya yönelik kısa film programlarının daha geniş taahhüdü ile uyumlu olacaktır,” dedi.

 

Delphine Viguier-Hovasse, L’Oréal Paris Global Marka Başkanı,“L’Oréal Paris kadınsı ve feminist bir markadır; biz, kadınları, engelleri aşmaları ve topluluk içinde uzun vadeli olumlu bir sosyal etki yaratmaları için güçlendirmeye inanıyoruz. Kadınların filmlerde çok az temsil edilmesi, büyük ölçekli bir destek gerektiriyor ve markamızı temsil eden inanılmaz kadın oyuncuların da yardımıyla, kadınların görünürlüğünü savunmak için marka platformumuzu ve kaynaklarımızı kullanmaktan gurur duyuyorum. Yetenekli kadınları desteklemeye ve onlara parlamaları için fırsat sunmaya kesinlikle inanıyorum. Festivalin resmi makyaj markası olarak, açılıştan kapanış törenine ve aradaki her gün için 300 unutulmaz makyaj görüntüsü yaratacak 30 makyaj sanatçımız bulunacak. Katılan herkes için çok beklenen bir birliktelik ve güçlenme anı olacak,” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI